جای تبلیغات شما اینجاست09139099748


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شمیم امید و آدرس shamimomid.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

ممنون از تبادل لینک 

از اینکه با ما تبادل لینک میکنید ممنونیم







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 52
بازدید دیروز : 71
بازدید هفته : 433
بازدید ماه : 2279
بازدید کل : 230743
تعداد مطالب : 251
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 2



Alternative content


آمار مطالب

:: کل مطالب : 251
:: کل نظرات : 20

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 2
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 52
:: باردید دیروز : 71
:: بازدید هفته : 433
:: بازدید ماه : 2279
:: بازدید سال : 116342
:: بازدید کلی : 230743

RSS

Powered By
loxblog.Com

مجله الکترونیکی شمیم امید

آنها که در بازی ایران نیجریه تماشا گر بودند
دو شنبه 2 تير 1393 ساعت 13:48 | بازدید : 1896 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

alt

عکس یادگاری با هنرمندان حامی تیم ملی

alt

 

 

تیپ شریفی نیا در برزیل

alt

نرگس‌ محمدی‌ و لیندا کیانی‌ در ورزشگاه

alt

 

 

پژمان جمشیدی و مسعود پاکدل در مقابل کلیسای سن پائولو

alt

تفتی و قاسم‌خانی قبل از بازی ایران و نیجریه

alt

حامیان فرهنگی تیم‌ملی در ورزشگاه

alt

بازیگران با لباس تیم ملی فوتبال ایران قبل از بازی با نیجریه

alt

مهران غفوریان با پرچم تیم ملی قبل از بازی با نیجریه

alt

سلفی بازیگران با حسن روشن

alt

 

تصویر بهرام رادان با پرچم ایران

alt

بهرام رادان بازیگر سینمای ایران عکسی از خودش را با پرچم ایران در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد. او که این روزها در خارج از ایران به سر می‌برد، این کار را برای حمایت از تیم ملی ایران انجام داده است.

 

بنیامین بهادری در بازی ایران و برزیل

alt

بنیامین بهادری عکس مربوط به حضور در ورزشگاه مسابقه والیبال ایران و برزیل به همراه علی ضیاء و امیرعلی دانایی فرد را در اینستاگرام خود قرار داد.

 

بوسه‌مارادونا و رونالدو برجام‌جهانی

alt

بدل‌ دو بازیکن بزرگ جهان بر جام جهانی بوسه زدند.

سیدحسن‌نصرالله بین‌تماشاگران بازی ایران نیجریه

alt

پرچم فولاد خوزستان در برزیل

alt

عجیب‌ترین طرفدار ایرانی در ورزشگاه

alt

alt


 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

 

alt

 

 

طرفداران تیم ملی ایران

0%2c%2c17712077_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712081_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712097_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712100_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712450_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712468_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712470_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712471_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712474_303%2c00.jpg

 

V1388057071.jpg

 

selfies_will_scare_you_16.jpg

 

selfies_will_scare_you_16s.jpg

 

zimg_001_1.jpg

 

zimg_007_7.jpg

 

zimg_008_8.jpg

 

zimg_010_10.jpg

 

zimg_012_12.jpg

 

zimg_013_13.jpg

 

zimg_014_14.jpg

 

zimg_017_17.jpg

 



:: موضوعات مرتبط: مناسبتی , عکس های جالب , فرهنگی و سینما , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ایران از نظر عکاس آمریکایی
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 23:43 | بازدید : 1909 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
ایران امروز از نگاه عکاس آمریکایی/تصاویر


 
کد مطلب: 339336


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
والدین بخوانند.برای ثبت نام فرزندانتان بیشتر مراقبت کنید....آزار جنسی در چند مدارس تهران
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 23:37 | بازدید : 1499 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
send ارسال به دوستان
 
 
در ایران امکان آموزش مسائل جنسی نیست

حالا یک ماه از آن روز می‌گذرد؛ وقتی پدر و مادر ۲ دانش‌آموز یک دبستان پسرانه در شهرک دانشگاه تهران به دادگاه کیفری رفتند و از ناظم مدرسه پسرشان شکایت کردند؛ آنها در شکایتشان گفتند متوجه شده‌اند ناظم مدرسه پسرشان را آزار و اذیت جنسی داده است.

 بعد از آن معاون این مدرسه بازداشت شد و حالا پرونده در شعبه ۷۹ دادگاه کیفری تهران در جریان است. بعد از گذشت یک‌ماه از این اتفاق و در حالی‌ که هنوز مسئولان آموزش‌وپرورش در این‌باره واکنشی نشان نداده‌اند، فعالان حقوق کودک از مدرسه دیگری می‌گویند که معاون آن هم، تعدادی از دانش‌آموزان را آزار و اذیت کرده است. حالا این حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش‌وپرورش است که به‌عنوان اولین مسئول این وزارتخانه در گفت‌وگو با «شهروند» این دو اتفاق را تأیید می‌کند. او می‌گوید در ایران نمی‌توان مسائل مربوط به امور جنسی را در کتاب‌ها آورد یا مستقیم به دانش‌آموزان آموزش داد، بلکه باید فکری به حال آموزش خانواده‌های دانش‌آموزان کرد.

آقای کفاش در چند هفته گذشته دو پرونده درباره آزار و اذیت جنسی کودکان توسط ناظم دو مدرسه در تهران در دادگاه کیفری تهران بازشده؛ یکی مربوط است به دبستانی در شهرک دانشگاه تهران در نزدیکی جاده مخصوص کرج و طبق گزارش‌های رسیده، ناظم مدرسه به ۶دانش‌آموز تجاوز کرده است. هنوز هیچ مسئولی از وزارت آموزش‌وپرورش، اتفاقات این پرونده را تأیید نکرده است. آیا گزارشی دراین‌باره به شما رسیده؟
بله گزارشی در این‌باره به من رسیده است.

پس این اتفاق را تأیید می‌کنید؟
بله تأیید می‌کنم.

هر دو پرونده را تأیید می‌کنید؟ پرونده دوم، مربوط به آزار و اذیت جنسی دانش‌آموزان توسط ناظمشان است و در حال حاضر آنها و خانواده‌هایشان در حال پیگیری این موضوع و اثبات آن هستند.
بله، هر دو پرونده را تأیید می‌کنم و گزارش آنها به من رسیده است. به هر حال ما ۱۲‌میلیون و ۳۰۰ دانش‌آموز در کشور داریم. شنیدن خبرهای مربوط به اتفاقات اینچنینی، هر انسان آزاده‌ای را در هرجای دنیا ناراحت می‌کند و لازم هم نیست حتما مسلمان باشد، چنین موضوعاتی واقعا دردناک و اتفاق واقعا شنیعی است. نکته بعدی این است که بشر است دیگر. نمی‌خواهم بگویم که بشر جایزالخطاست ولی در زمان معصوم هم خطا وجود داشته است. ما الان قانون و شرایط احراز این موضوع را داریم که محکم است. الان هم اداره آموزش‌وپرورش شهر تهران با این‌که یکی ، دو مورد اتفاق اینچنینی افتاده، در این‌باره مدعی است. ما معتقدیم باید با هر کسی که در این حادثه نقش داشته، به‌شدت برخورد شود.

ولی از طرف دیگر خود کسانی که شما می‌گویید مدعی این موضوعند به خانواده‌های دانش‌آموزان آزاردیده گفته‌اند به این شرط به بچه‌هایشان کمک می‌کنند که با رسانه‌ها همکاری نکنند و به نوعی آنها را ترسانده‌اند.
راستش را بخواهید، اعتقاد من هم همین است. فرض کنید که این اتفاق برای خانواده من یا شما افتاده بود. آیا حق ما نبود انتظار این را داشته باشیم که فرد خاطی به اشد مجازات برسد ولی نخواهیم همسایه‌مان هم بفهمد؟ از نظر شما رسانه‌ای کردن این موضوع، وجه مثبت بیشتری دارد یا منفی؟

از نظر من هم وجه مثبت دارد هم منفی. ولی نکته مثبت این موضوع این است که وقتی خانواده‌های بیشتری از این اتفاق باخبر شوند از این به بعد برای ثبت‌نام فرزندانشان در مدارس تحقیق بیشتری خواهند کرد و حساس‌تر خواهند شد تا این‌طور نباشد که بعد از گذشت یکی، دو‌سال از آزار دیدن فرزندانشان آن هم به دست ناظم مدرسه، تازه از آن باخبر شوند.
حس من این است که رسانه‌ای شدن این اتفاقات، ضربه‌ای که به جامعه می‌زند به مراتب بیشتر از نکته‌های مثبت آن است. ببینید، یک موقع هست همین یکی، دو مورد که مثلا الان در تهران داریم در یک شهر شده ۲۰ یا ۳۰ مورد، در این صورت من حرف شما را قبول دارم ولی در تهران بزرگ در طول یک سال، یکی، دو مورد اتفاق افتاده و این قابل رسانه‌ای کردن نیست.

البته همین دو مورد را الان ما خبردار شده‌ایم در حالی‌ که فعالان اجتماعی که به‌طور مستقیم در حوزه کودک آزاری کار می‌کنند، می‌گویند تعداد این اتفاقات، بیشتر از این حرف‌هاست و موارد کمی به آنها یا به رسانه‌ها گزارش می‌شود.
به‌هرحال من این موضوع را به‌عنوان یک پدیده اجتماعی نمی‌بینم و آن را یک پدیده موردی می‌دانم. با این‌که مثلا در کشورهای غربی اتفاقات اینچنینی، خیلی بیشتر از ایران است، باز هم فضای روانی برای آن راه نمی‌اندازند و بیشتر مراقبت می‌کنند. من معتقد به آموزش هستم. من معتقدم قبل از این‌که مدیر و معاون مدرسه منصوب شوند، باید ۳۰ تا ۴۰ ساعت آموزش‌های مختلف ببینند که بعد شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

سوال هم همین جاست. شما که معتقد به آموزشید، آیا این اعتقاد را ندارید که در مراحل گزینش مسئولان مدارس باید مراحلی هم مانند تست سلامت روانی و جنسی آنها وجود داشته باشد؟
به‌هرحال چنین گزینش‌هایی در حال حاضر وجود دارد. اگر نبود که چنین اتفاقاتی، یکی، دو مورد نبود.

خب همین به قول شما، یکی، دو مورد، آن هم در یک بازه زمانی کوتاه، چرا باید اتفاق بیفتد؟
به‌هرحال، تصادف رانندگی در کشور اتفاق می‌افتد، نمی‌توان گفت راهنمایی و رانندگی کارش را نمی‌کند. نُرم حوادث اجتماعی، در یک حد طبیعی است.

اما آیا این حق کسانی که قربانیان این افرادند است که اتفاقی که برایشان افتاده، انکار شود یا تهدید شوند و آن‌طور که لازم است، پرونده‌شان پیگیری نشود؟
رسانه‌ای کردن، پیگیری و آموزش سه موضوع متفاوت است. اگر شما به‌عنوان یک شهروند بگویید که چرا حراست آموزش و پرورش و دیگر قسمت‌های این وزارتخانه این موضوع را پیگیری نکرده، حق دارید، ولی وقتی این اتفاق نیفتاده و ما پیگیر این موضوعیم، این حرف بجا نیست.

ولی پدر یکی از بچه‌هایی که معاون مدرسه او را آزار داده، در مصاحبه‌ای که با انجمن حمایت از حقوق کودکان کرده، گفته حراست کل آموزش و پرورش به او گفته این موضوع را لازم نیست پیگیری کند و چنین اتفاق‌هایی در آموزش و پرورش می‌افتد.
منظور کسی که در حراست بوده و این حرف را زده، این بوده که این موضوع را رسانه‌ای نکند نه چیز دیگری. معلوم است، ما ایرانی‌ایم و دوست نداریم وقتی یکی، دو اتفاق اینچنینی در تهران می‌افتد، در رسانه‌های خارجی پخش شود. در حالی ‌که در کشورهای غربی روزی ۵ مورد از این اتفاقات می‌افتد و آنها اجازه نمی‌دهند کسی خبردار شود. به هر حال کشور ما کشوری اسلامی است و به همین دلیل هم است که چنین اتفاقاتی در ایران کم است. وقتی بعضی اشکالات ما را شبکه‌های خارجی پخش می‌کنند، غیرت ملی ما کجا رفته است؟ وقتی برای خانواده‌ای مشکلی پیش می‌آید، دوست ندارند در رسانه‌ها مطرح شود ولی دوست دارد یک فرد محرم با او صحبت کند و تا زمان به نتیجه رسیدن پرونده، او را یاری کند. رسانه‌ای کردن پدیده‌های منفی نه در کشور ما که در همه کشورهای دنیا، پسندیده نیست ولی آسیب‌شناسی چرا.

حالا جدا از بحث رسانه‌ای شدن این موضوع، آیا شما به‌عنوان معاون وزیر آموزش و پرورش این قول را به بچه‌هایی که آزار جنسی دیده‌اند می‌دهید که آنها را رها نکنید؟
بله، همین الان هم این موضوع در حال پیگیری است و آموزش و پرورش در این‌باره مدعی است. اداره کل آموزش و پرورش تهران مدعی مجازات این مجرمان است و به دادگاه شکایت برده.

غیر از پیگیری حقوقی، برای خود بچه‌ها و خانواده‌هایشان هم در نظر دارید کاری انجام دهید؟
بله، این بچه‌ها در حال حاضر نیاز به خدمات روانکاوی و توانبخشی دارند. این موضوعی است که پیش آمده و خاطیان هم باید به اشد مجازات برسند. آموزش و پرورش هم از همان روز اول ابلاغیه‌های آنها را لغو کرد و پیگیری‌های حقوقی را هم انجام می‌دهد. از طرف دیگر خیلی سریع برای تغییر نیروهای انسانی این دو مدرسه اقدام شده.

مدیر مدرسه شهرک دانشگاه در منطقه ۹ هنوز مشغول به کار است یا عزل شده؟
خیر. معاون مدرسه که خاطی بود همان روز اول، دستگیر و عزل شد و مدیر هم با این‌که مقصر نبود و اشتباهش این بود که این موضوع را نفهمیده و کشف نکرده بود، عزل شد.

در حال حاضر در پرونده مدرسه شهرک دانشگاه تهران، دقیقا چه تعداد دانش‌آموز درگیرند؟
تعداد آنها را نمی‌توانم اعلام کنم.

تعداد ۶نفر را که اعلام شده. غیر از آنها چند نفر؟
خب اگر می‌دانید، می‌دانید دیگر؛ پرسیدن ندارد! این پرونده حکم قضایی می‌خواهد و نمی‌توان حالا جزییات آن را اعلام کرد. وقتی این موضوع اثبات شد، جزییات آن اعلام می‌شود.

نام این مدرسه چیست؟
نام مدرسه دقیقا خاطرم نیست ولی در گزارشی که دارم نام مدرسه قید شده است. موارد این شکلی را ما در آموزش و پرورش منطقه حل می‌کنیم و همه‌اش مربوط به وزارتخانه نیست. به نظر من خانواده‌ها نباید این موضوع را به هیچ‌وجه بیش از این رسانه‌ای کنند و باید برای حل مشکلات بچه‌ها پیگیری حقوقی و مشورت روانشناسی کنند. اگر این بچه‌ها در معرض رسانه‌ها قرار گیرند، دردشان رفع نمی‌شود و دیگر قابل علاج نیستند. اگر حالا هم یک روانشناس این بچه‌ها را ببیند، اولین حرفی که می‌زند این است که باید آنها را به یک مکان ناشناس برد.

خب این ادامه همان فرهنگ ایزوله کردن و پنهانکاری است. این بچه‌ها چون آموزش لازم را ندیده بودند، بدن خود و حق بر بدنشان را نمی‌شناختند و کسی در این‌باره با آنها حرف نزده بود، حتی نمی‌دانستند معاون مدرسه با آنها چه کار می‌کند. به نظر شما جدا کردن این بچه‌ها از بقیه، آن هم بعد از این اتفاق تلخ، کار درستی است؟
بخشی از آموزش دست والدین است و بخشی دست آموزش و پرورش است و هر دوی اینها باید این آموزش‌هایی را که لازم است به بچه‌ها بدهند.

با توجه به اتفاقات اخیر، آیا شما در معاونت پرورشی برنامه‌ای ندارید که در قالب جزوه، این مسائل و این‌که بدن بچه‌ها چیست و حق بدن آنها چیست آموزش بدهید یا با دفتر تالیف کتب درسی دراین‌باره مذاکره‌ای نکرده‌اید؟
ما دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی داریم و برای آسیب‌های محرمانه و آشکار برنامه دارد. ولی موضوع این‌جاست که اگر پوشش این برنامه‌ها صددرصد هم باشد، باز آسیب پیش می‌آید. آسیب اجتماعی وجود دارد که ما شناخت آسیب‌ها را درس می‌دهیم وگرنه نمی‌دادیم.

ولی در کتاب‌های درسی مسائل مربوط به آسیب‌های اجتماعی مانند همین آزار و اذیت‌های جنسی آموزش داده نمی‌شود یا این آموزش‌ها خیلی کم است.
ببینید! کشور ما جمهوری اسلامی ایران است؛ نه غربی است و نه اروپایی. هزار جا مدعی آموزش‌هایی‌اند که ما در مدارس می‌دهیم. مثلا سازمان پژوهش چند وقت پیش درباره پیشگیری از ایدز به میدان آمد و شروع به دادن آموزش‌هایی کرد ولی بلافاصله صدای خیلی‌ها از نقاط مختلف بلند شد و گفتند یعنی چه و چه دلیلی وجود دارد که چنین آموزش‌هایی وجود داشته باشد. بنابراین این‌طور نیست که مثلا ما آموزش‌های مربوط به حق بدن دانش‌آموزان را در جزوه‌هایی چاپ کنیم و به تیراژ میلیونی هم برسانیم و بتوانیم راحت کارمان را پیش ببریم. از نظر من این بیشتر از آن‌که به آموزش و پرورش مربوط باشد به فضای اجتماعی ما مربوط است.

ولی بچه‌ها، ۱۲‌سال تأثیرگذار زندگیشان را در اختیار آموزش و پرورشند، چطور می‌توان گفت آموزش‌هایی اینچنینی به آموزش و پرورش مربوط نیست؟
این یک واقعیت است که نمی‌توان همه مسائل را در جمع آموزش داد. مثلا مسائل مربوط به بلوغ و... در وهله اول به عهده خانواده‌هاست. من یادم می‌آید به ژنو رفته بودم، وارد یک دبیرستان مختلط شدم و به مدیر گفتم این بچه‌ها سیگار می‌کشند و...، آیا شما به آنها آموزش نمی‌دهید؟ او گفت نه، ما با آنها کار نداریم با خانواده‌هایشان کار داریم. مسائل تعلیم و تربیت، پیچیده است و نمی‌توان همه نوع آموزشی را به همه و در هر سنی داد. نمی‌توان در یک کلاس ۴۰ نفره ابتدایی، معلم وارد شود و بگوید بچه‌ها من امروز می‌خواهم به شما بگویم حق بدن شما چیست. یکی ممکن است بداند، یکی ممکن است خانواده‌اش سنتی باشد و برود خانه بگوید معلم‌مان چنین چیزی گفت، فردا پدر و مادرش می‌آیند و در مدرسه را گل می‌گیرند. این‌طور موارد را در کشور ما نمی‌توان به راحتی آموزش داد. در خیلی از کشورهای خارجی هم نمی‌توان به راحتی مسائل جنسی را آموزش داد. باید این مسائل برای خانواده‌ها، دختران در سن ازدواج و... طبقه‌بندی شود.

ولی همین آموزش برای خانواده‌های دانش‌آموزان هم درحال حاضر وجود ندارد. آیا مثلا انجمن اولیا و مربیان بالاخره می‌خواهد از لباس فعالیت‌هایی مانند جمع کردن کمک مالی برای مدارس بیرون بیاید و فعال‌تر کارکند یا نه؟ شما برنامه‌ای برای فعال‌تر کردن این انجمن ندارید؟
من با شما در این‌باره هم عقیده‌ام. من می‌پذیرم که ما باید در حوزه آموزش خانواده‌ها و هشدار پدر و مادر فعال‌تر باشیم. مادر اولین کسی است که اگر باهوش باشد باید در خانواده مسأله‌ای برای فرزندش به وجود آمد، متوجه شود. این آموزش‌ها باید ویژه باشد. مثلا مسائل ازدواج را نمی‌توان در کتاب‌های درسی دختران و پسران آورد؟ در کجای دنیا چنین اتفاقی می‌افتد؟ بعضی از آموزش‌ها در آستانه ازدواج است و جایش در دبیرستان‌ها نیست. مثلا در بعضی کشورها، کسانی که می‌خواهند ازدواج کنند باید یک دوره آموزشی ۱۵ ساعته را بگذرانند و بعد گواهی ازدواج می‌گیرند ولی این آموزش‌ها در حال حاضر در کشور ما به صورت شکلی در آمده.

که همین آموزش‌های شکلی هم حالا درحال کمرنگ شدن است یا در مجلس حرف از حذف آن است.
به هرحال جای این آموزش‌ها در مدرسه نیست و باید فکر دیگری برای آن کرد. اینها آموزش خانواده می‌خواهد. من هم موافقم که فعالیت‌های انجمن اولیا و مربیان به جمع کردن کمک مالی محدود شده در حالی‌ که دادن این آموزش‌ها به خانواده‌ها، وظیفه آن است. مثلا شما ببینید چرا این اتفاق آزار و اذیت جنسی در مدرسه علوی و رفاه نیفتاده؟ چون در این مدارس آموزش خانواده‌ها به صورت پایه به پایه وجود دارد. ما در این زمینه ضعف داریم و نیازمند توسعه آموزشی هستیم. من قبول دارم که ما باید آموزش را به ویژه در دوره ابتدایی بین خانواده‌ها ببریم و مسائل مربوط به حق بدن و بلوغ را به آنها آموزش دهیم تا به بچه‌ها منتقل کنند. در فرهنگ ما که فرهنگ دینی است و افراد مختلفی دراین‌باره تصمیم می‌گیرند، موضوع باید سنجیده شود. مثلا نمی‌شود وزارت بهداشت جزوه‌ای را منتشر کند و بگوید بچه‌ها باید آن را بخوانند، چون با ۱۰ جای دیگر باید هماهنگ شود.

این‌طور هم که به نظر می‌رسد این هماهنگی‌ها بسیار سخت است و شاید هیچ‌وقت اتفاق نیفتد.
نمی توان به این اندازه هم ناامید بود.

خب اگر این‌طور است چرا جزوه‌های پیشگیری از ابتلا به ایدز، دوباره به مدارس برنمی‌گردند؟
من با آن جزوه‌ها مخالف بودم. آموزش، تبلیغات نیست که برایش جزوه چاپ و پخش کنیم. من می‌گویم که اگر این آموزش‌ها حساب شده نباشد ممکن است خطاهای جنسی را به دانش‌آموزان آموزش هم بدهد و تولید خطا کند.

ولی در همه این سال‌ها به دلیل همین آموزش‌هایی که به بچه‌ها داده نشد و پنهان‌کاری شد، خیلی‌ها بیشتر دچار خطا شدند و موقع ازدواجشان مشکل پیدا کردند. خب چرا وقتی فعالان اجتماعی زیادی وجود دارند که اعلام می‌کنند به‌طور رایگان به بچه‌ها آموزش می‌دهند، چرا این آموزش‌ها وجود نداشته باشد؟
من معتقدم در این حوزه علاوه بر آموزش خانواده‌ها باید در دانشگاه فرهنگیان و کتاب‌های درسی و متون آموزشی و پرورشی تجدیدنظر جدی درباره مسائل روز کنیم.

سال‌هاست که ایران به کنوانسیون حقوق کودک پیوسته و دولت موظف است مفاد آن را به بچه‌ها آموزش دهد. فکر نمی‌کنید دیگر وقت آن است که این اتفاق در ایران بیفتد؟
بله موافقم. کنوانسیون حقوق کودک در پیش‌نویس منشور حقوق شهروندی و دانش‌آموزی آمده و در سه قسمت حقوق اساسی، آموزش و حمایتی این مسائل مطرح شده است.

منتقدان معتقدند سال‌هاست که فعالیت معلمان پرورشی نمایشی شده و کارآیی چندانی در مدارس ندارند. آیا برای به روز کردن اطلاعات آنها و کارآمدترکردنشان برنامه‌ای ندارید؟
بله، محور برنامه‌ سال ۹۳ ما پرورش است و راه آن هم به‌روزرسانی اطلاعات معلمان پرورشی و مشاوران است.

درباره آموزش مسائل جنسی به آنها هم برنامه‌ای دارید؟
بله ولی به معلمان پرورشی‌ای که مادر یا پدر باشند، این آموزش‌ها را می‌دهیم نه کسانی که مجردند. اشکال ما این است که آدم‌هایی به این آموزش‌ها وارد می‌شوند که خودشان متوجه این مسائل نیستند.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , متفرقه , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
روابط دختر و پسر در دانشگاه ها
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:28 | بازدید : 1501 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
ارتباط دختر و پسر در دانشگاه‌ها و نقد دیدگاه‌ها
چکیده

پژوهش حاضر درصدد است، ضمن توصیف وضعیت موجود در دانشگاه‌های کشور ‌ـ از طریق انجام تحقیقی میدانی ـ و ارائه برآوردی از نگرش دانشجویان به رابطه با جنس مخالف و میزان پایبندی به آنها باورهای دینی، به بررسی آرای موجود در این خصوص بپردازد. براساس تحقیق میدانی مزبور، نگرش دانشجویان نسبت به رابطه با جنس مخالف و تأثیر باورهای مذهبی آنها، در حد متوسط ارزیابی شد.

افزون بر این، سه نظریه مطرح دراین‌باره، یعنی نظریه‌های اضطرار، اختلاط و اعتدال یا معروف، بررسی شد که نظریه اعتدال به‌رغم داشتن نقاط ضعف، با آموزه‌های دین اسلام مطابقت بیشتری دارد. ازاین‌رو سعی شد با استفاده از آموزه‌های دینی، نظریه «اعتدال با رویکرد تقلیل و کاهش روابط زن و مرد» طرح، و راهکارهایی جهت رسیدن به وضعیت مطلوب در روابط دختران و پسران، از جمله کنترل و تعدیل غریزه جنسی در سه محور خویشتن‌داری، ازدواج و آموزش ارائه گردد.

واژگان کلیدی

ارتباط، بلوغ، هویت جنسی، دختران و پسران، جنس مخالف، اضطرار، اختلاط، اعتدال.

طرح مسئله

بحث «روابط دختران و پسران» از عناوین و موضوعات اخلاق کاربردی است، با توجه به گستردگی زیرمجموعه‌های اخلاق کاربردی، این مسئله را می‌توان ازمسائل «اخلاق جنسی» برشمرد. اخلاق «معضلات اخلاقی در روابط زنان و مردان / دختران و پسران» است. (بنگرید به: جمعی از نویسندگان، 1388: 77) را می‌توان ازجمله این مسائل و مرتبط با بحث مورد نظر ما در مقاله دانست.

این مسئله به‌صورت خاص به جوانان مرتبط است. سهم برجسته و تعیین‌کننده جوانان در جنبش‌ها و تغییرات اجتماعی و پیشگامی آنها در پذیرش نوآوری به‌ویژه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات، تحولات در چرخه زندگی، طولانی شدن دوره جوانی، تغییر در تربیت و میزان اهمیت مؤلفه‌های مربوط به گذار از کودکی به بزرگسالی، اهمیت یافتن مصرف و رواج خرده‌فرهنگ‌ها و سبک‌های متنوع زندگی، تداوم مشکلات مربوط به شهروندی و ادغام اجتماعی جوانان و آسیب‌پذیری ملی حقوق اجتماعی جوانان، از جمله ادله و زمینه‌هایی‌اند که موضوع جوانی و جوانان را به‌عنوان مقوله‌ای اجتماعی، زیستی، فرهنگی و سیاسی، به موضوعی محوری و جذاب برای مطالعات دانشگاهی تبدیل ساخته‌اند. (ذکایی، 1386: 7)

بسیاری از این جوانان، دختران و پسران دانشجویی هستند که حداقل در محیط دانشگاه، مجبورند ارتباط نسبتاً مستمری با جنس مخالف خود داشته باشند. پس از پایان تحصیل نیز دختران به‌کار در محیط‌های بیرون خانه و حضور در اجتماع علاقه دارند که میزان ارتباط آنان با مردان را افزایش می‌دهد.

در نوع مواجهه با این شرایط معمولاً جوان دچار نوعی تضاد و تنش می‌گردد؛ زیرا، ازطرفی در جامعه نمی‌توان این دو جنس را کاملاً از هم جدا ساخت و از طرف دیگر ابهام در نحوه ارتباط با جنس مخالف و محدوده آن و نیز تمایل غریزی جوان به جنس مخالف او را دچار سردرگمی کرده است؛ بنابراین، نحوه سامان‌دهی ارتباطات مزبور متناسب با شرع و آموزه‌های دینی از جمله پرسش‌های اساسی قابل طرح در این‌باره است.

همچنین مباحثی نظیر معنا، ضرورت و ملاک ارتباط، بیان دید‌گاه‌های مختلف در این رابطه و بررسی ادله و نقد آنان قابل طرح و بررسی‌اند؛ ازاین‌رو، با توجه به آموزه‌های دین اسلام بررسی بایسته‌ها و نحوه روابط دختران و پسران خصوصاً در محیط‌های دانشگاهی، هم از نظر سلامت فردی و اجتماعی و هم به‌لحاظ اخلاقی و دینی بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه طبق پژوهش‌های انجام شده آسیب‌های اخلاقی به‌لحاظ فردی و اجتماعی جامعة جوان ما را به‌خصوص در محیط دانشگاه تهدید می‌کند روش ما در این تحقیق تلفیقی از هر دو نوع پژوهش کتابخانه‌ای و میدانی است که با بررسی آرای موجود درصدد دستیابی به راهکاری عملی در پرداختن به مسئله مورد نظر است.

پیشینه بحث

در طول تاریخ چگونگی ارتباط و تعامل زن و مرد (جنس مخالف) فراز و فرود‌های زیادی را طی نموده است. کشش فرد به‌سوی جنس مخالف جزو طبیعت انسان است که در دوره بلوغ (17 یا 18 سالگی) به اوج خود می‌رسد (بنگرید به: کریمی، 1374: 53)، روابط زن و مرد یا دختر و پسر در تمام ادوار تاریخ، حتی پیش از اسلام، ضابطه و محدودیت‌های ویژه‌ای داشت؛ البته در این زمینه تفاوت‌های فراوانی میان ایران و جهان غرب وجود داشته است.

دیدگاه‌های اندیشمندان و افراد اثرگذار غرب در جهت‌دهی‌های اجتماعی، مذهبی و فرهنگی در زمینه رفتار با جنس مخالف، معمولاً در یکی از دو جهت، یعنی افراط و تفریط قرار می‌گیرد. طبق دیدگاه برخی آیین‌ها و مکاتب در اعصار گذشته، رهبانیت و تجردطلبی اصل بوده است. (بنگرید به: محمد قاسمی، 1373: 26؛ دیلمی و آذربایجانی، 1379: 236 ‌ـ 234)

دیدگاه سرکوب غریزه جنسی، به‌دلیل مخالفت با طبیعت و اقتضائات واقعی وجود انسان، خودبه‌خود محکوم به شکست بوده، مشکلات فراوانی را ایجاد نمود. حتی نمونه‌هایی از ناهنجاری‌های اخلاقی و روابط نامشروع در همین دوران در بین راهبان و راهبه‌های مسیحی مؤید این معناست. (مطهری، بی‌تا: 64 به بعد)

با همه این تفاصیل، در اروپا، با وجود تمام نابسامانی‌ها، هنجار‌ها و ارزش‌های اخلاقی مشخصی در روابط زن و مرد تعریف شده بود و تا حدودی مرز میان روابط اخلاقی مشروع با رابطه‌های غیر اخلاقی و نامشروع معین بود. هرچند سرپیچی از این حدود، بسیار رخ می‌داد، غیر اخلاقی بودن بعضی رفتارها تردیدناپذیر بود. (جوان، 1387: 125) به‌عنوان مثال، پاک‌دامنی برای زنان و دختران ارزش بود؛ حتی در آغاز دوره رنسانس نیز دختران خانواده‌های اصیل برای حفظ عفت به‌ویژه پیش از ازدواج مراقبت می‌شدند و آنان از مردان غیر فامیل دوری کرده، حتی درصورت از دست دادن عفت، خودکشی می‌کردند. (ابونیا عمران: 1381: 164)

به‌هرحال، افراط در سرکوب غریزه جنسی، جهان غرب را رفته‌رفته به سمت تفریط کشاند. تا آنجا که ارزش‌ها و هنجارهایی که پیش‌تر در رابطه‌های میان زن و مرد مطرح بود، به‌طور محسوس کم‌رنگ شد یا از اساس در آن تردید به‌وجود آمد و انقلاب جنسی در غرب شکل گرفت. این انقلاب که در دهه‌های1960 و 1970 رخ داد، تعریف رفتار جنسی بهنجار را گسترده کرد. گفته شده مبانی نظری نظام رفتار جنسی امروز غرب به آرای برخی نظریه‌پردازان روابط آزاد مانند زیگموند فروید، (1856 م ـ 1939م) برتراند راسل، (1872م ـ 1970م) کارل مارکس (1817م ‌ـ 1883م) و فردریک انگلس (1820م ‌ـ 1895 م) باز می‌گردد.

البته گروه‌ها، جریان‌ها و مکتب‌های مختلف دیگری همچون روان‌شناسان انسان‌گرا نیز بر روند شکل‌گیری اخلاق جنسی در غرب اثرگذار بودند.

البته باید توجه داشت که: دیدگاه‌های مبتنی بر روابط آزاد در بستر تاریخی، فرهنگی و اجتماعی مناسبی مطرح شدند؛ وگرنه نمی‌توانستند فرهنگ غرب را به این گستردگی دگرگون کنند. (جوان، 1387: 132) سیر تحول این بحث در ایران را می‌توان به ایران پیش از اسلام، صدر اسلام تا اواسط دوره قاجار، اواخر دوره قاجار تا پیروزی انقلاب اسلامی، پس از پیروزی انقلاب اسلامی و جامعه امروز ایران تقسیم نمود.

ایرانیان باستان، جز برخی گروه‌های محدود، مانند پیروان مزدک که در دوره‌ای به اشتراک جنسی معتقد بودند، همه بر ازدواج و حفظ اصالت خانوادگی و پرهیز از زیان دیدن شرافت خونی تأکید داشتند. درباره رابطه‌های اجتماعی نیز در بیشتر دوره‌ها، بر جلوگیری از اختلاط میان دو جنس به‌ویژه در خانواده‌های اصیل و طبقات بالای اجتماعی تأکید می‌شد. (بنگرید به: مظاهری، 1377)

با گسترش اسلام در ایران، فرهنگ غالب، براساس برداشت‌هایی از آموزه‌های اسلامی شکل گرفت. البته این فرهنگ، از برخی افراط و تفریط‌ها و اثرپذیری‌های قومی و بومی و امور خلاف اسلام نیز خالی نبود. به‌طورکلی، در میان همه قشرهای آبرومند، رعایت عفت و پوشش اسلامی و پرهیز از ارتباط با نامحرمان، ارزش بود. با وجود تمام فراز و نشیب‌ها، این فرهنگ تا اواسط دوره قاجاریه که جامعه ایرانی به‌تدریج با فرهنگ مغرب‌زمین آشنا شد، بر ایران حاکم بود و رقیبی برای آن وجود نداشت. (بنگرید به: حجازی: 1376؛ همو: 1381؛ دلریش: 1375)

اولین نشانه‌های دگرگونی فرهنگی و گرایش به فرهنگ غرب در روابط زن و مرد را می‌توان از میانه‌های دوره قاجار در ایران پی گرفت. پس از روی‌کار آمدن سلسله پهلوی، با نفوذ بیشتر فرهنگ غرب و تلاش روشنفکران غرب‌زده، راه‌کارهای آسان و مشروع برقراری بیشتر روابط، مانند ازدواج موقت، ناپسند دانسته شد و تلاش گسترده‌ای برای ترویج روابط آزاد و نفی هنجار‌های شرعی و عرفی در روابط زن و مرد صورت گرفت.

پیروزی انقلاب اسلامی، دگرگونی فرهنگی بنیادینی را در جامعه ایران رقم زد، تا آنجا که انقلاب اسلامی ایران، انقلاب حجاب نام گرفت.

پس از گذشت چند سال از پیروزی انقلاب، به‌تدریج نشانه‌های نفوذ فرهنگی غرب نیز نمایان شد. اختلاط‌های به‌وجود آمده در سطح جامعه چه در محیط‌های کاری و چه در محیط‌های علمی و عدم آشنایی بیشتر مردم با محدوده روابط، موجب بروز دوگانگی فرهنگی در جامعه شد به‌طوری‌که گاهی در فضاهای دانشگاهی، ارتباط‌های نزدیکی بین دختران و پسران وجود دارد که در ابتدا توجیهات درسی و کاری پیدا می‌کند اما معمولاً به مرور فراتر از آن می‌رود. گفته می‌شود این ناهمگونی فرهنگی، به‌دلیل التقاط فرهنگ اسلام با فرهنگ غرب یا ناسازگاری سنت با مدرنیسم به‌وجود آمده است.

ازسویی، جامعه برخی ارزش‌ها و هنجارهای زندگی مدرن را پذیرفت و ازسوی دیگر، درصدد حفظ برخی سنت‌های بومی و هنجارهای اسلامی برآمد که حاصل آن، ناهماهنگی و ناکارآمدی نظام فرهنگی است. (جوان، 1387: 172) نکته دیگر آنکه افزایش اختلاط میان نامحرمان، بالارفتن سن ازدواج، برهم خوردن تعادل جمعیتی میان دختران و پسران، بالا رفتن آمار طلاق و افزایش شمار زنان مطلقه، گسترش فرهنگ غرب و افزایش تحریک‌های موجود در جامعه از طریق فیلم‌ها و سی‌دی‌های مبتذل، اینترنت و ماهواره، شیوع اعتیاد به مواد مخدر و قرص‌های روان‌گردان نوع رابطه با جنس مخالف را با چالش اساسی مواجه کرده است.

با توجه به هنجارها و ارزش‌های اسلامی به نظر می‌رسد نسبت فضای فرهنگی موجود در جامعه اسلامی ایران با فضای مطلوب و ایدئال قابل بررسی است و اهمیت این بررسی و ارائه راه حل مناسب در حل این مسئله در دانشگاه‌ها ضروری‌تر به نظر می‌رسد.

تعریف و گونه‌شناسی

«روابط دختر و پسر»،  از نوع ارتباط با دیگران است که فرد با جنس مخالف خود ارتباط برقرار می‌سازد و می‌تواند شامل انگیزه‌های مختلفی باشد، برخی از آن انگیزه‌ها منحصر به روابط معمول اجتماعی، و بعضی مبتنی بر علایق دوستانه با اهداف گوناگونی مانند تفریح، لذت، آرامش، کنجکاوی و ازدواج بوده، دارای پیامد‌های گوناگونی‌اند.

برخی رابطه با جنس مخالف را در دو نوع روابط اجتماعی معمول میان دو جنس و روابط مبتنی بر پیوندخواهی جنسی بیان کرده‌اند و مبتنی بر دیدگاه شارع مقدس نیز این روابط به مشروع و نامشروع تقسیم شده است.

یک. روابط معمول اجتماعی میان دو جنس

در این نوع روابط، انگیزه‌های غیر جنسی زیربنای روابط‌اند و نوع رفتار به تناسب آن از محرک‌ها و جنبه‌های خاص جنسی فاصله می‌گیرد. روابطی مانند روابط اقتصادی، علمی و هر رابطه‌ای که در آن انگیزه جنسی غالب نیست، از این نوع روابط‌اند. ممکن است در برخی موارد این‌گونه روابط نیز، دچار آسیب شده و با انگیزه جنسی همراه گردد و به‌عبارتی، از شکل مشروع خارج شده جهت ارتباط از ضرورت‌های اجتماعی به ارضای امیال شهوی تغییر کند.

دو. روابط مبتنی بر پیوندخواهی جنسی

در این نوع رابطه، بهره‌مندی جنسی انگیزه اصلی پیوندخواهی است. دو طرف، رابطه یکدیگر را وسیله‌ای برای بهره‌مندی اقتصادی یا علمی و مانند آن نمی‌بینند، بلکه انگیزه اصلی این ارتباط ارضای گرایش‌های جنسی و بهره‌برداری عاطفی یا جنسی از طرف مقابل است. به تبع چنین انگیزه‌ای، رفتارها نیز با انگیزش‌های جنسی همراه خواهد بود؛ نگاه‌های معنادار، تغزّل، لمس و دیگر رفتارهایی که در آنها غلبه انگیزه جنسی مشهود است، از مصادیق این رابطه‌اند. (جوان، 1387: 22 ـ 20)

از نظر شرع مقدس اسلام این نوع رابطه نامشروع است. اسلام هرگونه رابطه جنسی را که فردی با شخصی غیر از همسر شرعی‌اش برقرار کند، نامشروع می‌داند، حتی اگر این‌گونه ارتباط‌ها در حد رد و بدل شدن نگاه‌ها یا صحبت‌های آمیخته با انگیزه‌های جنسی و شهوانی باشد. (همان: 38 ـ 37) در برخی احادیث این‌گونه ارتباط‌ها (اموری مانند نگاه، لمس و بوسیدن)، شعبه‌هایی از زنا دانسته شده است.

عن ابی جعفر و ابی عبدالله(ع)  قالا: «ما من احد و هو یصیب حظّا من الزنا، فزنا العینین النظر و زنا الفم القبلة و زنا الیدین اللمس، صدّق الفرج ذلک أو کذب». (حر عاملی، 1397ق: 20 / 191 / ح 25396)

هیچ‌کس نیست مگر اینکه بهره‌ای از زنا را می‌برد زیرا زنای چشمان نگاه، و زنای دهان بوسیدن و زنای دستان لمس کردن است خواه زنای فرج صورت پذیرد یا خیر.

با توجه به رویکرد شارع مقدس برداشت‌های گوناگونی از آموزه‌های اسلام درباره روابط با جنس مخالف و چگونگی آن در جامعه وجود دارد و این برداشت‌ها با توجه به اینکه اکثر جوانان در ارضای غریزه جنسی به ادله گوناگون دچار مشکل بوده، این مسئله فکر آنها را به خود مشغول کرده است. (جوان، 1387: 188) افزون بر این بسیاری از جوانان مجرد بوده مبتنی است ضمن آنکه دختران و پسران دانشجویی هستند که حداقل در محیط دانشگاه مجبورند ارتباط نسبتاً مستمری با جنس مخالف خود داشته باشند. لذا اینها به‌عنوان ضرورت ارتباط تلقی لذا ارتباط با جنس مخالف همواره مورد توجه آنان قرار گرفته است.

براساس پژوهشی که صورت گرفت و در آن روابط مبتنی بر پیوندخواهی جنسی مورد توجه قرار گرفت و مشخص شد ملاک این نوع روابط توجه به جذابیت‌های جنسی طرفین و امکان برقراری روابط عاطفی‌ای خارج از حریم‌های دینی است که متضمن پیامد‌های مخرب فراوان است.

دیدگاه‌های مختلف درباره روابط دختران و پسران

به‌طورکلی سه دیدگاه درخور توجه در این خصوص مطرح است:

یک. دیدگاه اضطرار یا روابط محدود (نظریه سخت‌گیرانه)

براساس این دیدگاه باید روابط به حداقل ممکن رسیده و تنها درصورت ضرورت و اضطرار، رابطه‌ای ـ حتی روابط معمول اجتماعی ـ برقرار شود. به‌عبارت‌دیگر، وقتی رجحان و سودی لازم گردد یا وانهادن آن به پیشرفت و آسایش مادی و معنوی انسان اخلال وارد کند، آن ارتباط ضرورت می‌یابد و ایرادی ندارد، ولی تا به این مرحله نرسیده باشد، بهتر است از هرگونه ارتباط پرهیز شود.

ادله مخالفین روابط آزاد یا دیدگاه اضطرار

1. استناد به آیات

قرآن به حدود روابط دو جنس مخالف را با یکدیگر توجه نموده، برخی آیات نیز، به نوع پوشش، نگاه، گفتار و رفتار اشاره کرده‌اند. به‌عبارت‌دیگر، با برقراری روابط آزاد یا معمولی با رعایت محدوده روابط بسیار مشکل یا ناممکن است؛ چنان‌که برخی آیات به غیر ممکن بودن آن اشاره کرده‌اند. به‌عنوان مثال طبق بیان قرآن، حضرت یوسف(ع)  اگر برهان الهی را مشاهده نکرده بود، جذب زلیخا می‌شد.

«وَلَقَدْ هَمَّتْ بهِ وَهَمَّ بهَا لَوْلَا أ‌َنْ رَأ‌َی بُرْهَانَ رَ بِّهِ؛ آن زن قصد او کرد؛ و او نیز ـ اگر برهان پروردگار را نمی‌دید ـ قصد وی می‌نمود» (یوسف / 24) و آیه «قَالَ رَبِّ السِّجْنُ أ‌َحَبُّ إ‌ِلَی مِمَّا یدْعُونَنِی إ‌ِلَیهِ وَإ‌ِلاّ تَصْر‌ِفْ عَنِّی کَیدَهُنَّ أ‌َصْبُ إ‌ِلَیهِنَّ وَأ‌َکُنْ مِنَ الْجَاهِلِینَ؛ (یوسف / 33) [یوسف] گفت: پروردگارا زندان نزد من خوش‌تر است از آنچه مرا بدان می‌خوانند، و اگر نیرنگ آن زنان را از من نگردانی به آنها گرایم و از نادانان باشم.»

لذا این آیه نشان می‌دهد دشواری حفظ حریم اقتضا می‌کند حتی پیامبر خدا هم به خدا از این مسئله پناه ببرد و به طریق اولی نشان‌دهنده ضرورت اجتناب از هر ارتباطی است.

2. استناد به روایات

روایات فراوانی از معصومین(ع)  بر این دیدگاه دلالت دارند. مثلاً از حضرت فاطمه÷ منقول است که می‌فرماید: «برای زنان بهتر است که هیچ مردی را نبینند و هیچ مردی نیز آنها را نبیند.» (حر عاملی، 1397ق: 14 / باب 129 / ح 3)

یا نامه 31 حضرت علی(ع)  خطاب به امام حسن(ع)  که می‌فرماید: «و در پرده‌شان نگاه دار تا دیده‌شان به نامحرمان نگریستن نیارد که سخت در پرده بودن آنان را از ـ هر گزند ـ بهتر نگاه دارد، و برون رفتنشان از خانه بدتر نیست از بیگانه که بدو اطمینان نداری و او را نزد آنان در آری». (نهج‌البلاغه، 1376: 307)

برخی با استناد به روایاتی که مردان را از ابتدا کردن به سلام نسبت به زن نهی کرده است، به سیره معصومین و اولیای الهی تمسک می‌کنند. (حر عاملی، 1397ق: 14 / باب 131 / ح 2 ـ 1)؛ مثلاً اینکه امیرالمؤمنین(ع)  با زنان جوان سلام نمی‌کردند. (همان: ح 3) یا بعضی به این مسئله فقهی‌که در اسلام حضور زن در نماز جمعه و عیدین واجب نشده است یا کراهت شرکت زنان در تشیع جنازه را بیان می‌نمایند.

3. ایجاد مشکلات روحی و روانی

نوجوانان و جوانانی که به طریق غیر مشروع و غیر متعارف با جنس مخالف، رابطه دوستانه برقرار می‌کنند، آسیب می‌بینند. این آسیب در بعد روانی به‌صورت مشترک بین دختران و پسران دیده می‌شود. آسیب روانی در دختران درصورتی‌که بی‌وفایی از طرف مقابل ببنند، آنان را تا مرز افسردگی پیش می‌برد. آنان شأن و کرامت خود را آنچنان آسیب‌دیده می‌انگارند که از خود متنفر شده، پیوسته احساس بی‌ارزشی می‌کنند که این خود، یک آسیب روانی  برای دختران بشمار می‌رود.

افراط در ارتباط با غیر همجنس در پسران نیز، موجب بروز رفتار‌هایی می‌شود که با جامعه ناهماهنگ‌ است؛ رفتارهایی مانند بی‌علاقگی به درس، عدم موفقیت در کار، بی‌ثباتی در کاری معین که این‌گونه افراد را مستعد بزهکاری‌ می‌کند. (احمدی، 1378: 9 ـ 7)

برخی روابط به‌صورت پنهانی صورت می‌پذیرد که با استرس و فشار روانی همراه‌اند؛ ترس از برملا شدن روابط در خانواده و جامعه، عامل ایجاد این فشار روحی و روانی است. در بعضی موارد شدت فشارهای عصبی و روانی بر آنها به مرحله‌ای می‌رسد که دست به خودکشی می‌زنند. و این در‌ حالی است که والدین و خانواده نیز از این مشکلات بی‌بهره نیستند.

4. تضعیف بنیان خانواده

معمولاً یکی از اهداف برقراری ارتباط بین جوانان، ازدواج است. طی پژوهشی میدانی نگارنده بین دانشجویان، بیشتر آنان در پاسخ به این پرسش که به نظر شما هدف اصلی برقراری ارتباط با جنس مخالف چیست؟ از میان گزینه‌های ازدواج، آرامش، تفریح، کنجکاوی و لذت، گزیه ازدواج، و پس از آن به‌ترتیب، آرامش، لذت، کنجکاوی و تفریح را برگزیدند.

با توجه به شواهد آماری مشخص شده است که به دلایل مختلفی‌ از جمله فشار مسائل عاطفی به‌جای بحث‌های عاقلانه، تکیه بر جذابیت‌های ظاهری و غیر واقعی و توجه به وقایع گوناگون، اکثر این‌ ازدواج‌ها به طلاق می‌انجامد. (بنگرید به: جاودانی، 1382: 88 ـ 87) بنابر آمار، 76 درصد طلاق‌های زیر سه سال و 89 درصد کل طلاق‌ها، از آن کسانی است که خود، بانی آشنایی شده‌اند و با وجود مخالفت خانواده، بر ادامه آن پا فشرده‌اند. (جوان، 1387: 195) به‌عبارت‌دیگر، حتی روابطی که در نهایت به تشکیل خانواده منجر می‌شود نیز، با آسیب‌هایی مانند ایجاد شک و تردید، سوء ظن نسبت به همسر، مشکل اضطراب و تنوع‌طلبی و خطر برگشت به عادات پیشین و لغزیدن در فساد همراه است. (بنگرید به: فقیهی، 1387: 156)

با توجه به آمار گزارش شده از کشور‌های غربی ـ در حالی که روابط کاملاٌ آزاد است ‌ـ به حداقل رسیدن ازدواج‌ها، افزایش طلاق‌ها و زندگی‌های مشترکی که خارج از دایره ازدواج صورت می‌پذیرد بسیار درخور توجه‌اند؛ چراکه همه موارد مزبور به سستی بنیان خانواده می‌انجامند. (بنگرید به: وتیز، 1383: 41 ـ 40)

5. افت شدید تحصیلی

یکی از بارزترین عارضه روابط نامشروع جنسی، شکست تحصیلی دختران و پسران است. با توجه به ماهیت و مکانیسم یادگیری، هر فراگیر می‌بایست به‌طور مستمر در جهت هرچه غنی‌تر ساختن دانش پایه خود در تمامی دروس و یادگیری‌های معنادار تلاش کند و مسلم است که دستیابی به آن تنها با داشتن هدفمندی بالا و شفاف، و بهره‌مندی از فکری فعال و تمرکزی درخور ممکن می‌شود. در این مسیر به نظر می‌رسد گرایش‌های عاطفی به جنس مخالف یکی از عوامل مختل‌کننده تمرکز حواس دانش‌آموزان (یا دانشجویان) نوجوان (و جوان) است.

نتیجه تحقیقات و مطالعات بیانگر گستردگی دامنه تأثیرپذیری و آسیب‌پذیری روابط غیر اخلاقی است که ایجاد تزلزل در تحصیل و آموزش یکی از تأثیرات شایع آن است؛ حال آنکه این‌گونه روابط با ایجاد دغدغه‌های ذهنی و سلب آزادی‌های فکری همراه‌اند و پژوهش‌های میدانی صورت گرفته در این زمینه نیز، مؤید این مسئله است. (خطیبی، 1384: 33 ـ 3) این عارضه در برخی موارد به ترک تحصیل و گوشه‌گیری نیز می‌انجامد.

6. سستی ایمان و تأثیر منفی بر صفای باطن

در متون اسلامی عبادت و دین‌داری جوان اهمیت و جایگاه خاصی دارد؛ درحالی‌که بیشتر روابط نامشروع جنسی در جوانی اتفاق می‌افتد که افزون بر بی‌رغبتی نسبت به عبادت باعث سستی عفت در فرد و جامعه می‌گردد. (بنگرید به: کشوری، 1387: 111) عده‌ای نیز معتقدند، نظریه اخلاقی وجود حریم بین زن و مرد در شریعت اسلام، مبتنی بر حقایق تکوینی است و از مبادی تفکر کلامی و فلسفی سرچشمه می‌گیرد.

یعنی اگر حریم نباشد، روح انسان در معرض جاذبه تکوینی قرار گرفته، جاذبه‌های مثبتی که برای تکامل روح لازم است از او سلب می‌شود؛ چراکه توجه به جمال‌های محدود، روح انسان را از جذبه به‌سوی جمال مطلق باز می‌دارد. انفکاک محیط‌های زنانه از مردانه سبب می‌شود روح انسان از جاذبه‌های کاذب جنسی در امان بماند و انسان با چشم فرو بستن از جمال‌های محدود، به جمال مطلق و تعالی حقیقی دست یابد و سرعت سیر او در مدار رسیدن به فلاحت بیشتر شود. (صالحی، 1385: 173 ‌ـ 172) ازاین‌رو، برخی از عرفا از ارتباط با جنس مخالف حذر نموده و به حداقل اکتفا می‌نموده‌اند.

7. لطمه‌پذیری بیشتر دختران

هرچند عوارض برقراری ارتباط نامشروع گریبان هردو جنس را می‌گیرد، براساس همه شواهد تجربی، دختران در این زمینه آسیب‌پذیرترند. اگر آسیب‌های این‌گونه روابط را به سه قسم روانی، اجتماعی و تربیتی تقسیم کنیم، به‌جرئت می‌توان گفت، در هر سه بعد، دختران بیش‌از پسران آسیب‌پذیرند. (احمدی، 1387: 7) براساس تحقیقات علمی بین دختران و پسران در برقراری ارتباط با جنس مخالف تفاوت ماهوی وجود دارد. بسیاری از زنان قبل از اینکه رابطه جنسی بخواهند، خواستار رابطه عاطفی و عاشقانه‌اند. (آلن و باربارا پیز، 1384: 282) درحالی‌که طبق آمارهای موجود این نیاز در اکثر موارد برآورده نمی‌شود و در بیشتر مواردی که تأمین می‌شود نیز، در درازمدت به شکست می‌انجامد. (جوان، 1387: 195)

معمولاً در چنین روابطی خشونت جنسی علیه زنان گزارش می‌شود. همچنین با توجه به اینکه غالب دختران هدف از برقراری چنین روابطی را ازدواج می‌پندارند و معمولاً نیز این اتفاق نمی‌افتد، بیشترین خسارت را خصوصاً اگر کام‌جویی جنسی نیز اتفاق افتاده باشد، دختران از آن خواهند برد. (بنگرید به: بی‌نا، 1384: 23 ـ 22)

8 . پیامد‌های منفی روابط با جنس مخالف

هرچند همه موارد مزبور از پیامد‌های این‌گونه روابط بشمار می‌آیند، موارد فراوان دیگری را می‌توان نام برد که از عوارض ارتباط با جنس مخالف‌اند؛ ازجمله: ایجاد نا هنجاری‌های جنسی مثل استمناء و استشهاء، هم‌جنس‌گرایی، زنا و روسپیگری، نظربازی، حیوان‌بازی، آزارگری جنسی، آزارخواهی جنسی، یادگارپرستی، بچه‌بازی و نمایشگری. (بنگرید به: فقیهی، 1387: 303 ـ 35) افزایش فرزندان نامشروع، سقط جنین، اعتیاد به مشروبات الکلی، بزه‌کاری‌های مختلف بر اثر ناکامی‌ها و مشکلات روانی، افتادن در دام کام‌جویی‌های بدلی، تأخیر در سن ازواج، خانواده‌های تک‌والدینی، ازدیاد مفاسد، جرم و جنایات، شایع شدن بدحجابی، مزاحمت‌های خیابانی و دیگر ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی و تضعیف اجتماع.

منابع و مآخذ

1. قرآن کریم.

2. نهج البلاغه، 1376، ترجمه دکتر سید جعفر شهیدی، تهران، شرکت انتشارات علمی و فرهنگی.

3. ابونیا عمران، فرخناز، 1381، بررسی تاریخ جرایم جنسی از دوران باستان تاکنون، ساری، رنگارنگ.

4. احمدی، علی اصغر، 1387، تحلیلی تربیتی بر: روابط دختر و پسر در ایران، تهران، سازمان انجمن اولیا و مربیان.

5. احمدی، محمدرضا (با همکاران جمعی از محققان)، 1384، روابط پسر و دختران (پرسش‌ها و پاسخ‌های دانشجویی)، قم، معارف.

6. اکبری، ابوالقاسم، 1387، مشکلات نوجوانی و جوانی، تهران، رشد و توسعه.

7. بانکی‌پور فرد، امیرحسین، 1380، «تحلیلی بر روابط دختران و پسران دانشجو»، مجموعه مقالات هم‌اندیشی بررسی مسائل و مشکلات زنان؛ اولویت‌ها و رویکردها، ج 2، قم، دفتر مطالعات و تحقیقات زنان.

8. پیز، آلن و باربارا، 1384، آنچه زنان و مردان نمی‌دانند (حقایقی درباره برقراری ارتباط با جنس مخالف)، ترجمه زهرا افتخاری، تهران، نسل نو اندیش.

9. جاودانی، نیاز، 1382، روابط دختر و پسران در جامعه امروز، تهران، کتاب درمانی.

10. جمعی از نویسندگان (محمدتقی اسلامی، احمد دبیری، مهدی علیزاده)، 1388، اخلاق کاربری چالش‌ها و کاوش‌های نوین در اخلاق علمی، قم، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی.

11. جوان، عبدالله، 1387، بررسی روابط دختر و پسر در ایران، قم، دفتر عقل.

12. حجازی، بنفشه، 1376، به زیر مقنعه (بررسی جایگاه زن ایرانی از قرن اول هجری تا عصر صفوی)، تهران، علم.

13. ـــــــــــــــ ، 1381، ضعیفه (بررسی جایگاه زن ایرانی در عصر صفوی)، تهران، قصیده سرا.

14. حر عاملی، محمد بن حسن، 1397 ق، وسائل الشیعه، قم، مکتبة الاسلامیة.

15. خطیبی، شهلا، 1384، «شکست تحصیلی بارزترین عارضه دوستی و ارتباط دختران و پسران»، مجله پیوند، ش 307.

16. دلریش، بشری، 1375، زن دوره قاجار، تهران، دفتر مطالعات دینی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی.

17. دیلمی و آذربایجانی، احمد و مسعود، 1379، اخلاق اسلامی، قم، دفتر نشر معارف.

18. ذکایی، محمد سعید، 1386، فرهنگ مطالعات جوانان، تهران، آگاه.

19. رافعی، طلعت، 1382، تحلیلی بر روان‌شناسی زن در ازدواج موقت، تهران، دانژه.

20. رفیع‌پور، فرامرز، 1380، آناتومی جامعه، تهران، انتشار.

21. صالحی، صدیقه، 1385، «اختلاط و انفکاک در محیط‌های اجتماعی زنانه و مردانه از مبانی اسلام تا فمنیسم پست مدرن»، فصلنامه بانوان شیعه، ش 10.

22. طباطبایی، سید محمد حسین، 1374، المیزان، ترجمه: سید محمد باقر موسوی همدانی، ج 4، قم، دفتر انتشارات اسلامی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم.

23. طیبی، ناهید، 1380، «مشکلات دختران دانشجو؛ اولویت‌ها و رویکردها»، مجموعه مقالات هم‌اندیشی بررسی مسائل و مشکلات زنان، اولویت‌ها و رویکردها، قم، دفتر مطالعات و تحقیقات زنان.

24. علم مهرجردی، نسرین، 1381، روابط دختر و پسر در جامعه کنونی ما، تهران، آن.

25. فرهنگی، علی اکبر، 1388، ارتباطات انسانی، تهران، رسا.

26. فقیهی، علی‌نقی، 1387، تربیت جنسی: مبانی، اصول و روش‌ها، از نظر قرآن و حدیث، قم، دارالحدیث.

27. کریمی، یوسف، 1374، روان‌شناسی شخصیت، تهران، ویرایش.

28. کشوری، امین، 1387، حجاب من، بی‌جا، زهیر.

29. کلو موروتزی، صادقی، فاطمه نورما و ابراهیم نسکافی، 1386، «دختران جوان ایران روایت‌های مدرن از نابرابری‌های سنتی»، کتاب زنان، ش 149.

30. کلینی، یعقوب، 1363، کافی، قم، دارالکتب الاسلامیه.

31. محمد قاسمی، حمید، 1373، اخلاق جنسی از دیدگاه اسلام، قم، سازمان تبلیغات اسلامی.

32. مطهری، مرتضی، بی‌تا، اخلاق جنسی در اسلام و جهان غرب، قم، صدرا.

33. مظاهری، علی اکبر، 1377، خانواده ایرانی، ترجمه عبدالله توکلی، تهران، قطره.

34. معاونت آموزش دادگستری قم، 1384، نگاهی به روابط دختر و پسر قبل از ازدواج، قم، نشر قضا.

35. معصومی، سید مسعود، 1379، احکام روابط زن و مرد و مسائل اجتماعی آنان، قم، بوستان کتاب.

36. منصوری‌نژاد، محمد، 1384، مسائل دختران (بحران هویت، روابط یا پسر، شکست در عشق و مسأله تربیت)، تهران، جوان پویا.

37. النوری الطبرسی، حسین، 1408ق، مستدرک الوسائل، بیروت، مؤسسه آل بیت لاحیاء التراث.

38. نیکزاد، عباس، 1383، «روابط زن و مرد از دیدگاه اسلام ترویج، تعطیل، تعدیل»، کتاب زنان، ش 25.

39. ـــــــــــــــ ، 1383، «روابط زن و مرد از دیدگاه اسلام، ترویج، تعطیل، تبدیل»، بازتاب اندیشه، 13 صفحه، ش 56 ـ 55.

40. ویتز، پل، 1383، «زوال خانواده»، بازتاب اندیشه، ش 49.

41. یوسفی، اشرف، زهرا هویدافر و رضوان محمدرضا، 1386، «سالم‌سازی روابط دختران و پسران» مجله تازه‌های روان درمانی (هیپنوتیزم)، ش 44 ـ 43.

منبع: فصلنامه اخلاق - شماره 16


:: موضوعات مرتبط: متفرقه , فرهنگی و سینما , پزشکی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
بازیگر زن معروف در شهرداری کار می‌کند
دو شنبه 12 خرداد 1393 ساعت 12:59 | بازدید : 1165 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

به گزارش صراط :بازیگر سینمای کشور گفت: در حوزه زیباسازی شهری در شهرداری تهران مشغول به کار هستم.

لاله اسکندری شامگاه دوشنبه در بازدید از خانه فرهنگ ساری در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: شرایط اقتصادی کشور در کاهش تولیدات سینما تأثیر داشته که امیدواریم در دولت یازدهم تولیدات جدید داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بازیگری نمی‌کنم و در حوزه زیباسازی شهری در شهرداری تهران مشغول به کار هستم، افزود: یک مجموعه تلویزیونی آماده پخش از شبکه 2 دارم.

خانه سینمای ایران به میزبانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران اجلاس خانه سینما را در مازندران برگزار می‌کند و روز نخست این برنامه در خانه فرهنگ و هنر کلبادی شهرستان ساری برگزار شد.



:: موضوعات مرتبط: مناسبتی , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ازدواج کارداشیان و کاینه وست+تصاویر
دو شنبه 12 خرداد 1393 ساعت 12:51 | بازدید : 1349 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

ازدواج کارداشیان و کاینه وست+تصاویر

کیم کارداشیان ۳۳ ساله، این روزها یکی از مشهورترین سلبریتی​های دنیاست و عکس ها و آخرین اخبار زندگیش، در صدر پرفروش ترین ها قرار دارد. شاید او مشهورترین سلبریتی است که شهرتش را نه به خاطر حرفه یا استعداد و یا حتی زیبایی اش، که به خاطر اخبار و شایعات زندگی خصوصی اش کسب کرده است. او که دختر کریس جنر، از شخصیت های تلویزیونی ریلتی شوهای عامه پسند است، گهگاه لباس طراحی می کند و همچون مادرش در ریلتی شوها (سریال های تلویزیونی مبتنی بر زندگی حقیقی و روزمره) شرکت دارد. اما مهم ترین دلیل شهرتش، انتشار ویدیویی خصوصی از او و همراهش در سال ۲۰۰۷ است.

ازدواج کارداشیان و کاینه وست+تصاویر

از آن زمان به بعد کیم، به تیتر اول بسیاری از رسانه ها رسید و با انتخاب های نامعقول و شایعات فراوان زندگی خصوصی اش، نه فقط به نقل محافل سلبریتی های امریکا تبدیل شد، که سرمنشا بسیاری از لطیفه ای اجتماعی گشت. به طوریکه برای مثال در بسیاری از تاک شوهای دنیا، اخبار و حواشی کیم را، به سخره گرفته و به هجمه های رسانه ای انتقاد می کردند. در سال ۲۰۱۱، خبر ازدواج ۷۲ ساعته او، که با شکوه و تبلیغات فراوان انجام شد، بار دیگر کیم کارداشیان را به صدر اخبار هالیوودی رساند.  اما از سال ۲۰۱۲، به نظر می رسد، کیم رویه ی متفاوتی برگزیده است. او که به تازگی مادر شده است، دیروز طی مراسمی با شکوه در فلورانس ایتالیا با کیانه وست، خواننده و رپر امریکایی، ازدواج کرد. کاینه و کیم برای هماهنگی مراسم ازدواج باشکوهشان، مدتی در هتلی بسیار مجلل در پاریس اقامت کردند و سوژه بسیاری از عکاسان فرانسوی شدند. در تمام این مدت جزییات نامزدی و ازدواج این دو، با آب و تاب بسیار در رسانه های مطرح می شد.

ازدواج کارداشیان و کاینه وست+تصاویر

طی اقامتشان در ‍پارس، با افراد مشهوری، خصوصا در دنیای مد ملاقات کردند. حضور این زوج سلبریتی در کاخ دیزاینر مشهور ولنتیونو، توجه بسیاری را به خود جلب کرد.

ازدواج کارداشیان و کاینه وست+تصاویر

س‍پس این زوج با جت اختصاصی شان به فلورانس ایتالیا سفر کردند و طبق آخرین اخبار رسیده، جشنی باشکوه، با حضور بسیاری از سلبریتی ها و چهره های دنیای موسیقی و مد و سرگرمی برگزار کرده اند. برخی از رسانه ها، خبر ازدواج این زوج را به صورت لحظه به لحظه گزارش می کردند!

ازدواج کارداشیان و کاینه وست+تصاویر

و بالاخره اولین تصویر از این عروسی پر سرو صدامنتشر شد:

ازدواج کارداشیان و کاینه وست+تصاویر

این عکسی است که پاپارتزی‌ها از عروس خانم گرفته‌اند. خبر اول دنیای مد از زمان انتشار این عکس، گمانه زنی درباره برند این لباس عروس بوده است. بالاخره اعلام شد کیم کارداشیان در لباس عروس گیپور مد برتر ژیوانشی با کاینه وست ازدواج کرده است.
 


:: موضوعات مرتبط: متفرقه , عکس های جالب , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
20 روش برای جلوگیری از جعل چک هایتان
دو شنبه 12 خرداد 1393 ساعت 12:41 | بازدید : 1218 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

20 روش برای جلوگیری از جعل چک هایتان

5310732_844

* کارشناسان برای جلوگیری از جعل چک به شهروندان توصیه‌ هایی کرده اند که در زیر می‌ خوانیم.

* متن چک را شخصا و با یک قلم بنویسید تا در صورت دست بردن در مندرجات چک، جعلی بودن آن مشخص شود.

* مبلغ چک را هم بصورت ریال و هم بصورت تومان درج کنید.

* روی نوشته‌ها، مخصوصاً مبلغ عددی چک، چسب شیشه‌ای بچسبانید.

* جهت تنظیم اسناد و چک‌ ها از خودکار استفاده کنید.

* افراد بی‌سواد تا حد امکان از اشخاص امین و مورد اعتماد جهت تنظیم چک و هرگونه سند معتبر کمک بگیرند.

* سعی کنید امضاء روی اسناد و چک‌ ها دارای نام و نام خانوادگی باشد.

* از گذاشتن اسناد، اوراق بهادار، دست‌چک و مهر روی میز کار تا حد امکان خودداری کنید.

* سعی کنید چک‌ هایتان را قبل از صدور، امضاء و مهر نکنید.

* از صدور چک سفید امضاء، خودداری کنید.

* از صدور چک به عنوان امانت یا ضمانت خودداری کنید.

* از در اختیار گذاردن چک به افراد غریبه و ناشناس خودداری کنید.

* به محض فقدان یا سرقت اوراق بهادار و چک در اسرع وقت بانک مربوطه و مرجع قضایی و انتظامی را کتباً مطلع کنید.

* مندرجات اسناد و چک‌ها را طوری تنظیم کنید که قابل الحاق یا حذف نباشد.

* هیچگاه از افراد ناشناس که معروفیت و اعتبار کافی ندارند چک قبول نکنید زیرا احتمال دارد مسروقه یا جعلی باشد.

* درباره دریافت چک‌ های تضمینی، رمزدار و مسافرتی ضمن شناسایی کامل پرداخت کننده قبل از انجام معامله به نزدیک‌ ترین شعبه بانک مراجعه و اصالت چک را احراز کنید.

* هنگام تحویل اسناد و اوراق بهادار و دسته چک از مرجع صادر کننده حتماً برگ‌ شماری کنید.

* توصیه می‌شود در تمام مدت استفاده از دسته ‌چک، مندرجات متن چک بطور کامل در ته چک نوشته شود و افراد غیرمطمئن و ناآشنا از میزان موجودی حساب‌ها بی‌اطلاع باشند و وضعیت حساب‌ها به وسیله شخص صاحب حساب مورد بررسی قرار گیرد.

* در مورد گذرنامه و ویزا لازم است شخص متقاضی با ارائه گذرنامه به سفارت‌خانه‌ها مراجعه و از دادن مدارک به افراد غیر و خارج از ضوابط اداری خودداری کنید.

* از در اختیار گذاردن اسناد و مدارک معتبر خود نظیر شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه رانندگی، اسناد و مدارک زمین و مغازه، منزل، جواز ساختمان، جواز کسب و غیره به افراد ناشناس و غیرمطمئن جهت انجام امور اداری خودداری کنید.

*چنانچه افرادی با جعل عنوان در پوشش مأموران سازمان‌های مختلف به شما مراجعه کردند قبل از شناسایی کامل و رؤیت کارت و مدارک شناسایی آنان از هرگونه پاسخگویی و مساعدت به آنها اکیداً خودداری کنید.



:: موضوعات مرتبط: متفرقه , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
داوران ایرانی جشنواره کن
سه شنبه 6 خرداد 1393 ساعت 19:39 | بازدید : 1242 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

دو داور ایرانی در اختتامیه جشنواره کن +عکس

03:25:26 1393-03-05
فرارو: عباس کیارستمی، کارگردان و هنرمند ایرانی که خود سابقه دریافت نخل طلا را دارد، امسال در راس هیات داوران بخش فیلم کوتاه و سینه‌فونداسیون جشنواره کن حضور داشت و در مراسم اختتامیه برای معرفی و اعطای نخل طلای فیلم کوتاه به روی صحنه رفت.

کیارستمی در سال 1997 با فیلم «طعم گیلاس» جایزه نخل طلای این فستیوال را از آن خود کرد. وی آخرین‌بار با فیلم «مثل یک عاشق» که محصول ژاپن بود، در بخش رقابتی جشنواره کن حضور داشت.

دیگر سینماگر ایرانی که در مراسم شب گذشته به روی صحنه رفت، «لیلا حاتمی» بود که در بخش رقابتی یکی از داوران تعیین کننده برنده نخل طلا بود.

وی به همراه «جین کمپیون»، رئیس هیات داوران بخش رقابتی و دیگر اعضای هیات داوران شامل «سوفیا کاپولا» فیلم‌نامه‌نویس، کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر آمریکایی، «گائل گارسیا برنال»، بازیگر و کارگردان مکزیکی، «نیکلاس وندینگ رفین»، کارگردان دانمارکی، «ژانک که جیا»، کارگردان و فیلمنامه‌نویس چینی، «ویلیام دافوئه»، بازیگر آمریکایی، «ژون دو یئون» بازیگر اهل کره جنوبی و «کارول بوکه»، بازیگر فرانسوی بر روی صحنه حاضر شد تا به معرفی و اعطای جوایز نخل طلا پرداختند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


:: موضوعات مرتبط: عکس های جالب , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
عکسهای روشا ضیغمی
سه شنبه 6 خرداد 1393 ساعت 19:33 | بازدید : 1808 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 

عکسهایی از روشا ضیغمی خواهر نیوشا بازیگر سینما.

عکسهایی از روشا ضیغمی , عکسهایی از روشا ضیغمی

عکسهایی از روشا ضیغمی , عکسهایی از روشا ضیغمی

عکسهایی از روشا ضیغمی , عکسهایی از روشا ضیغمی

عکسهایی از روشا ضیغمی , عکسهایی از روشا ضیغمی

عکسهایی از روشا ضیغمی , عکسهایی از روشا ضیغمی

عکسهایی از روشا ضیغمی , عکسهایی از روشا ضیغمی



:: موضوعات مرتبط: عکس های جالب , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
عکس جدید الناز شاکردوست
سه شنبه 6 خرداد 1393 ساعت 19:26 | بازدید : 1751 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

عکسی جدید از الناز شاکردوست در خردادماه را ملاحظه بفرمایید.

عکسی جدید از الناز شاکردوست , عکسی جدید از الناز شاکردوست

 



:: موضوعات مرتبط: عکس های جالب , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
جدیدترین بازی جواد رضویان
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 18:20 | بازدید : 1355 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

جواد رضویان مجری جام جهانی می‌شود

12:03:15 1393-03-02
به گزارش ایمنا، هاشم رضایت با بیان این مطلب گفت: برنامه «نسیم برزیل» همان‌طور که پیش از این اعلام شده بود، قرار است از ابتدای مسابقات جام‌جهانی تا پایان مسابقات از شبکه نسیم هر روز به مدت ۳۰ دقیقه با اجرای جواد رضویان به شکل زنده به روی آنتن برود.
وی ادامه داد: برنامه «نسیم برزیل»‌ که با محوریت طنز همراه است هر روز میزبان یک مهمان از عرصه‌ی هنر و ورزش خواهد بود و با آنان درخصوص مسابقات جام‌جهانی صحبت می‌شود؛ ضمن اینکه قرار است بخشی از بازی‌های جام‌جهانی را نیز پخش کنیم.
او اضافه کرد: این برنامه همچنین مسابقه‌ای در خود خواهد داشت که در آن مسابقه از مردم در خصوص اینکه کدام تیم صعود پیدا می‌کند، نظرسنجی می‌شود. قرار است این برنامه با رویکردی متفاوت همراه با طنز برای اولین بار به روی آنتن تلویزیون برود که امیدواریم برای بینندگان جذاب باشد.
قائم مقام مدیر شبکه نسیم در پایان با اعلام اینکه هنوز تایم مشخصی برای پخش برنامه «نسیم برزیل» در نظر گرفته نشده است، گفت: ساعت پیشنهادی پخش این برنامه فعلا بین ساعت ۱۹ الی ۱۹ و ۳۰ دقیقه در نظر گرفته شده اما این تایم هنوز قطعی نشده است.


:: موضوعات مرتبط: متفرقه , فرهنگی و سینما , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نامه ای برای لیلا حاتمی
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 18:18 | بازدید : 1404 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

نامه یک دختر ایرانی به لیلا حاتمی

19:45:19 1393-03-01
به گزارش مشرق، پس از اینکه عکس و خبر حضور لیلا حاتمی بر روی فرش قرمز کن و ماجرای دست دادن او با مسئول جشنواره کن در رسانه‌ها پیچید مردم واکنش‌های مختلفی نسبت به این خبر نشان دادند. عده‌ای خواستار برخورد قضایی با این حرکت شدند و عده ای این کار را سهل انگاری دانستند. پیرو درخواست‌هایی که می‌شد صدا‌های مختلف تا حدی که امکان داشت و حرمت‌شکنی نبود در تسنیم انعکاس داده می‌شد. گروه دیگری در ادامه این واکنش‌ها، رویکرد دیگری داشتند. آن‌ها بگونه‌ای متفاوت با این موضوع برخورد کردند.

آنها فقط خواستند که حرفشان به گوش لیلا حاتمی برسد. همانگونه که خبر حاشیه‌های حضور لیلا حاتمی در جشنواره کن به گوش آنها رسید. در ذیل نامه یکی از طرفداران لیلا حاتمی را که به خبرنگار خبرگزاری تسنیم ارسال کرده است، می‌خوانید.

سلام خانم حاتمی

من یک دختر ایرانی هستم، یک انسان معمولی. مثل همه نه خیلی خوب و نه خیلی بد. من نه آنقدر خوب هستم که وظیفه خودم بدانم که همه کس را نقد کنم و از همه اشکال بگیرم؛ و نه آنقدر بد که در برابر هر چیزی سکوت کنم و بگویم شاید این اتفاق برای من هم رخ دهد. من نه افراطی هستم نه سکولار. نه راستی هستم نه چپی. فقط یک ایرانی‌ام. یک دختر دانشجوی ایرانی. یکی از این هفتاد و اندی میلیون ایرانی که به خودم حق می‌دهم دربرابر آنچه پیرامونم رخ می‌دهد اظهار نظر کنم.

راستش من تنها بخاطر علاقه‌ای که به شما داشتم این نامه را نوشتم. اول خواستم سکوت کنم اما دلم اجازه این کار را به من نداد. بازیگرهای زیادی هستند که عکس بی حجابشان در فضای مجازی منتشر شده است. بازیگرهای زیادی هستند که در پارتی‌های مختلط دستگیرشان می‌کنند ولی … . ولی شما با آنها فرق داشتید. وقتی شما را در فیلم «سر به مهر» دیدم از شما خیلی خوشم آمد. برایم ارزشمند بود که در سینما حرف از نماز بزنید. هوادارتان شدم. از آن وقت بود که برای من شخصیت دیگری یافتید. شخصیتی که بتوان از دیگر بازیگران جدایش کرد. من شما را به دلیل اینکه زن هنرمند و توانایی بودید با تمام وجود دوست داشتم. شما را دوست داشتم زیرا نجابت دختر ایرانی را در آن فیلم به نمایش گذاشتید و این متانت را در وجود شما بر پرده سینما دیدم اما …

نمی دانید وقتی عکستان را در جشنواره کن دیدم چه حالی شدم. با تمام وجود آرزو می‌کردم ای کاش هیچ رسانه‌ای در این دنیا وجود نداشت. کاش هیچ عکاسی این عکس را نگرفته بود و کاش هیچ خبرنگاری این خبر را منتشر نکرده بود. کاش از همان اول همه سکوت می‌کردند. کاش این خبر اینقدر در رسانه‌ها نمی‌پیچید.

خانم حاتمی، دلم گرفت. من می‌دانم که همه انسان‌ها مثل هم نیستند و اعتقادات مختلفی دارند و هرکس حق دارد با اعتقادات خودش زندگی کند اما ... . اما ای کاش آن چیزی که از شما در ذهنم ساخته بودم را خراب نمی‌کردید. ای کاش شما هم کمی به من حق دهید. وقتی با یک مرد غریبه دست دادید تمام خاطرات خوبی که از نجابت دختر ایرانی فیلم «سر به مهر» داشتم، نابود شد. من متانت زن را در این می‌دیدم که لوح پاک و لطافت روحش را این‌طور در دست افرادی قرار ندهد که در جامعه‌های زمخت بزرگ شده‌اند و زندگی صرفاً جسمانی آنان بیگانه با روح لطیف دختران نجیب است. ریحانه بودن زن مسلمان ایرانی که حجاب اختیار می‌کند از روح خشن و زمخت غربی‌ها بدجور زخمی می‌شود و پژمرده می‌شود.

من نه از شما به دادگاه شکایت می‌کنم، نه شما را تهدید به مجازات می‌کنم و نه مانند برخی آقایان! کار شما را یک سهل انگاری، اشتباه یا «غافلگیری» قلمداد می‌کنم تا بتوانم با خودم کنار بیایم. من فقط سعی می‌کنم با حقیقت کنار بیایم. حقیقت این است که شما آن کسی نبودید که در فیلم نشان می‌دادید. شما تمام ذهنیت خوب من را نابود کردید. شما دروغ گفتید. شما من را فریب دادید. اما به این فکر می‌کنم که این فریب در کجا اتفاق افتاد در فیلم «سر به مهر» یا در «کن»؟

خانم حاتمی من نه سکوت می‌کنم و نه شما را تهدید می‌کنم. من فقط گلایه دارم. فکر می‌کنم من حق دارم که گلایه کنم. من حق دارم از شما بپرسم چرا؟ چرا باید با من و با هزاران و میلیونها نفری که مثل من فکر می‌کنند اینگونه رفتار کنید؟ مگر ما از شما چه می‌خواهیم؟ فقط از شما خواستیم وقتی نماینده ایران هستید، وقتی نماینده من هستید، وقتی نماینده دختر و زن ایرانی هستید، حیا و نجابت ما را زیر سوال نبرید. خانم حاتمی من و خیلی‌ها مانند من، دوست‌دار شما بودیم و علاقمند به ارتباط با شما بودیم، اما این مدل رفتار شما نشان داد هیچ‌وقت علاقمند به ارتباط با ما نبودید. چرا؟ چون ما حجاب داشتیم؟ باور کنید لطافتی که دوستان من دارند و در دوستی از نزدیک قابل درک است ترازش را در هیچ جای دیگری پیدا نمی‌کنید. این را از وقتی حجاب برتر را انتخاب کردم، جور دیگری دریافتم. زنانه‌تر که نگاه کنم این رفتار شما به احساس نازنین همه ما آسیب زد. اینکه در قالب حجاب فطرت و روح خود را دست‌ناخورده نگه داشتیم به معنای زمختی روحیه ما نیست.

شما باعث شدید امروز رسانه‌های تندرو مثل همیشه به ما و حجابمان اهانت کنند. شما را سوژه کردند و علیه مردم من تاختند. شما بستری فراهم کردید تا عده زیادی از کسانی که چشم دیدن زن محجبه را ندارند به این زنان پاکدامن اهانت کنند. ایران را دوست داریم به این دلیل که زن مسلمان محجبه در آن از هر نقطه دیگر دنیا آزادتر است. آزادتر درباره اینکه آن‌طور که دلش می‌خواهد زندگی کند. اگر زنی حجاب نمی‌خواهد می‌تواند در همه جا آن‌طور که می‌خواهد باشد اما درباره زن محجبه این‌طور نیست. دوستان محجبه من در همان کشوری که شما در آن با یک مرد دست دادید بارها مورد تعرض قرار گرفته‌اند و به آن‌ها حمله‌های زبانی و فیزیکی شده است. از شما می‌خواستم با حجابتان و حفظ کرامت انسانی خودتان به ما کمک می‌کردید تا پیام اسلامی که پدر شما به اعتقاد فراوان برای اعتلای آن در سینما تلاش کرد، به گوش مردم دنیا برسد.

شاید در جاهایی از این نامه لحنم تند شده باشد ولی این را بدانید که این حرف‌ها، حرف‌های دل من است. حرفی که بخاطر علاقه‌ام به شما نوشتم. حرفی که امیدوارم آلت دست حرف‌ها و موضع‌گیری‌های سیاسی و تند نباشد و تنها به گوش شما برسد تا بدانید با بخشی از کسانی که شما را دوست داشتند چه کردید. دلم به من می‌گوید آیا می‌شود روزی لیلا حاتمی از همان توجیه «غافلگیری» فرجه بگیرد و از حجاب دفاع کند؟ خانم حاتمی دلم می‌لرزد و اشکم جاری شده است اما همین یک خط را هم می‌نویسم: لطافت و زیبایی روح یک شهید در بالاترین مرتبه است. سر مزار شهدا به این فکر می‌کردم آیا می‌شود لیلا حاتمی روزی در میان من و دوستانم با هم در همین پنج‌شنبه‌ها پیش شهدا بیاید.

من هنوز به شما امیدوارم.

ف.م؛ یکی از دوست‌داران لیلا حاتمی


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , متفرقه , عکس های جالب , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
لیلا حاتمی از مردم عذر خواهی کرد
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 17:47 | بازدید : 1228 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

لیلا حاتمی عذرخواهی کرد

لیلا حاتمی در پیامی درخصوص اتفاقات پیش آمده در جشنواره کن نوشت: از این پیشامد و اینکه احساسات کسانی را آزرده باشم بسیار متاسفم چه خود تربیت شده پدری هستم که همه از میزان علاقه او به دین و ملیت ایرانی آگاهند.

به گزارش پارس، لیلا حاتمی در خصوص اتفاقات جشنواره کن با ارسال پیامی ضمن عذرخواهی و ابراز تاسف بابت آزرده خاطر شدن احساسات مردم ایران در پیامی نوشت: در این سال ها پیشنهادات مختلفی را برای بازی در فیلم های خارج از ایران به این دلیل نپذیرفتم که ادامه فعالیت در سینمای ایران همیشه برایم اولویت داشته است. در جشنواره های بین المللی که در طول این سال ها حضور داشته ام چه به عنوان بازیگر فیلمی که از سینمای ایران در جشنواره حضور داشته و نمایندگی ایران را برای دیگران تداعی میکرده و چه به عنوان داور منتخب و مدعو جشنواره هاکه صرفا به عنوان شخصیتی مستقل در آن ها حضور داشته ام؛ سعی کرده ام موازین و اصول را رعایت کنم؛ به همین دلیلِ روشن که رعایت این اصول از الزامات کار در سینمای ایران است.

در ادامه این پیام آمده است: این بار نیز طی مکاتباتی که با مسوولین فستیوال داشتم به تفصیل تمام نکات را توضیح داده بودم و خواستار همکاری آن ها شده بودم لذا در مراسم افتتاحیه و غیره؛ آن ها همه مقررات را میدانستند وبا همکاری و درک متقابل هیچ مورد خاصی پیش نیامد.

در بخش دیگری این پیام می خوانیم: اما در مورد آقای ژیل ژاکوب که با قریب نود سال سن آخرین سال حضورش در فستیوال را میگذراند باید توضیح دهم که ایشان به علت کهولت و از یاد بردن همه تاکیدات؛ که معمول این سن و سال است؛ ضوابط یادشده را فراموش کرد و اقدام پیشگیرانه من برای دست دادن با ایشان هم موثر واقع نشد. مسلما ایشان برای من حکم پدربزرگ کهنسالی را داشت که میزبان من هم بود.

حاتمی در پایان متن پیام خود نوشته است: هرچند از ادای این توضیحات شرم دارم اما شاید برای کسانی که نمیتوانستند موقعیت ناگزیر من را درک کنند ناچار شدم وارد برخی جزییات شوم. با این حال از این پیشامد و اینکه احساسات کسانی را آزرده باشم بسیار متاسفم چه خود تربیت شده پدری هستم که همه از میزان علاقه او به دین و ملیت ایرانی آگاهند.

براساس این گزارش، این پیام از سوی محمدرسول صادقی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی برای رسانه ها ارسال شده است.



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
پر بیننده ترین برنامه تلوزیونی آمریکا چیست؟؟؟
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 17:9 | بازدید : 1575 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

                

NBC NFL

«فوتبال آمریکایی» پر بیننده‌ترین برنامه تلویزیون آمریکا

خبرگزاری تسنیم: با به پایان رسیدن فصل ۲۰۱۳-۱۴ تلویزیون آمریکا برنامه یک شنبه شب های مخصوص فوتبال آمریکایی شبکه NBC با اختلاف پر بیننده ترین برنامه تلویزیون آمریکا شناخته شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با به پایان رسیدن فصل 2013-14 تلویزیون آمریکا برنامه یک شنبه شب های مخصوص فوتبال آمریکایی شبکه NBC با اختلاف پر بیننده ترین برنامه تلویزیون آمریکا در ساعات شبانه (پرایم تایم) شناخته شد. -ساعات شبانه یا پرایم تایم از حوالی ساعت 7 شب آغاز و تا قبل از ساعت 11 شب ادامه دارد- این برنامه با میانگین مخاطب 21 میلیون و 528 هزار نفر در مجموع و 9 میلیون و 971 هزار نفر بین مخاطب 18 تا 49 سال رکورد دار بیننده در میان برنامه های شبانه تلویزیون آمریکا شده است.

این آمار که توسط موسسه نیلسن منتشر شده است نشان می دهد رتبه دوم در اختیار سریال کمدی «تئوری بیگ بنگ» با معدل 19 میلیون و 960 هزار نفر در مجموع است.  این سریال همین طور در میان جوانان هم طرفدار داشته و بعد از بازی های فوتبال آمریکایی با میانگین 7 میلیون و 888 هزار نفر در جدول مخاطبین 18 تا 49 سال هم دوم است. تغییرات جداول از رتبه سوم آغاز می شود. برنامه «صدا» در میان جوانان و سریال NCIS در مجموع در رتبه سوم پر بیننده ترین برنامه های تلویزیون آمریکا هستند.

لیست تعداد مخاطبین برنامه تلویزیونی در ساعات شبانه( پرایم تایم) تلویزیون آمریکا در مجموع را می توانید در ادامه مشاهده فرمایید.

انتهای پیام/

 



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
هالیوود علیه هالیوود
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 17:3 | بازدید : 1299 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

زندگی پوشالی در هالیوود

14-5-24-93338-3.jpg
سینما و تلویزیون > چهره‌ها- بازیگر سرشناس آمریکایی و ستاره فیلم سینمایی «نقشه ستارگان» به کارگردانی دیوید کراننبرگ از سبک زندگی هالیوودی به‌شدت انتقاد و آن را به یک چاه متعفن تشبیه کرد.

 به گزارش همشهری، جولین مور که فیلم تازه او در بخش مسابقه جشنواره کن حضور دارد، درباره اینکه آیا استهزای ستاره‌های هالیوودی در نقشه ستارگان براساس زندگی خود او بوده، گفت: نه چندان. من به همه هشدار می‌دهم که هالیوود شبیه چاه فاضلاب است و بوی گند قوم و خویش‌گرایی از آن به مشام می‌رسد. حاصل صنعت فیلمسازی در آمریکا هم خلق شیطان است. منتقدان بازی مور را در فیلم تازه کراننبرگ کانادایی ستوده‌اند.



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
عکس دیده نشده از سحر ولدبیگی
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 16:37 | بازدید : 1697 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 عکس دیده نشده از سحر ولدبیگی به همراه همسرش.
 

عکس دیده نشده از سحر ولدبیگی , عکس دیده نشده از سحر ولدبیگی

عکس دیده نشده از سحر ولدبیگی , عکس دیده نشده از سحر ولدبیگی

عکس دیده نشده از سحر ولدبیگی , عکس دیده نشده از سحر ولدبیگی

منبع:



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , عکس های جالب , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
برندگان جشنواره کن اعلام شدند
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 16:35 | بازدید : 1590 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

برندگان جشنواره کن

برندگان جشنواره کن اعلام شدند
گروه سینما «تیتریک» ؛ جشنواره بین‌المللی فیلم کن  یک جشنواره سالانه فیلم است که در کن فرانسه برگزار می‌شود. این جشنواره یکی از بزرگترین و باشکوهترین رویدادهای سینمایی جهان و محلی برای پیش‌نمایش فیلم‌های جدید از تمامی ژانرها از جمله مستند به‌شمار می‌آید.

امروز جشنواره فیلم کن 2014 به‌عنوان شصت و هفتمین دوره آن با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

"لمبرت ویسلون"  اجرای مراسم افتتاحیه و اختتامیه شصت و هفتمین دوره ی جشنواره فیلم کن را به عهده داشت.

برگزدیدگان جشنواره کن 2014 بدین شرح اند:

1.    بهترین فیلم:
"خواب زمستانی"، نوری بیلگه جیلان

2.    بهترین گارگردان:
بنت میلر، "شکارچی روباه"

3.    بهترین فیلمنامه:
آندری زویاگینتسف، "لویاتان"

4.    جایزه ویژه هیئت داوران:
"مامان" زاویه دولان
"خداحافظی با زبانژان لوک گدار

5.   جایزه بزرگ:
"شگفتی"، آلیس رواچرا

6.    بهترین بازیگر مرد:
تیموتی اسپال، "آقای ترنر"

7.    بهترین بازیگر زن: 
جولین مور، "نقشه ستارگان"

8.    بهترین فیلم برداری(دوربین طلائی):
"دختر محافل"، ماری آماکوکلی، کلر برگر، ساموئل تیس

9.    بهترین فیلم کوتاه:
"روزنامه"، سیمون مسا سوتو
" آیسا"، کلمنت ترین لالان
"بله عشق"، هلوار ویتزو
 


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
کم هزینه ترین لذت دنیا
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 16:13 | بازدید : 1754 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

کم هزینه ترین لذتهای دنیا را چگونه بدست آوریم.

کم هزینه ترین لذتهای دنیا , کم هزینه ترین لذتهای دنیا

زندگي ماشيني باعث شده است كه ما انسان ها كمتر به فكر تفريح كردن و لذت بردن از زندگي ماشيني به همين دليل ما به شما چند توصيه مي كنيم تا بتوانيد با كمترين هزينه بيشتر لذت را از زندگي خود ببريد.

تماشاكردن غروب آفتاب يكي از اين تفريحات مي باشد كه باعث مي شود لذت ديدن آن هرگز در ذهن شما فراموش نشود.

بايد در زندگي سعي كنيم از مشكلات گله نكرده و به تمام آن ها بخنديم تا راه حلي براي آن ها به دست بياوريم.

دعا كردن يكي از مواردي است كه باعث مي شود انسان ها به آرامش برسند.

سعي نماييم در زندگيمان معاشرت با ديگران را هميشه در برنامه خود داشته باشيم و هر كجايي كه شد مانند آسانسور و يا راه پله با ديگران صحبت بكنيم.

نفس عميق در هواي سالم بسيار كار لذت بخشي مي باشد..

عطسه كردن از مواردي است كه ما انسان ها كمتر نسبت به لذت بردن به آن فكر مي كنيم.

آوازخواندن در حمام و زير دوش يكي ديگر از لذت هاي به يادماندني مي تواند باشد.

دنياي بالاي سر ما مانند ابرها و آسمان يكي از زيبايي هاي است كه بايد هرازگاهي به آن نگاه بيندازيم.

رفتار خوب و مهربانانه با حيوانات و جانوران يكي ديگر از لذت هاي زندگي مي باشد.

ساختن آدم برفي در يك روز سرد همراه با خانواده را حتماً تجربه كنيد.

اگر از چيزي لذت مي بريد آن را با ديگران به اشتراك بگذاريد و با آن ها مطرح نماييد.

بدون كفش راه رفتن مي تواند هرازگاهي به خصوص در سواحل زيباي دريا لذت بخش باشد.

هنگامي كه از خواب برمي خيزيم بايد از اين كه دوباره صبح را مي بينيم شاكر باشيم و از آن لذت ببريم.

راه رفتن زير باران يكي از مهم ترين لذت هایی است كه آدم نبايد آن را از دست بدهد.

ديدن فيلم هاي زيبا در كنار خانواده را حتماً در برنامه خود داشته باشيد.

طبيعت و گل و گياه يكي ديگر از مواردي است كه بايد به آن ها توجه ويژه اي نماييد.

هر چيزي را كه داريم به به موقع و درست استفاده نماييم شايد فردا براي آن دیر باشد

منبع: لبخند زندگی



:: موضوعات مرتبط: متفرقه , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
قرص جدید چاقی برای شما که از لاغری رنج میبرید
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 16:10 | بازدید : 1877 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

چرا بعد از ازدواج چاق می شویم و لاغر شدنش هم راحت نیست.

چرا بعد از ازدواج چاق می شویم , چرا بعد از ازدواج چاق می شویم

حتماً شما هم در اطراف خود با عروس خانم هايي مواجه شده ايد كه به محض ازدواج خيلي زود اضافه وزن پيدا كرده و ديگر نمي توانند به راحتي به اندام سابق خود باز گردند، خيلي از افراد بر اين تصور هستند كه اين اضافه وزن مبناي علمي ندارد در حالي كه ما قصد داريم در اين مقاله به اين سؤال پاسخ دهيم.

اولين نكته اي كه باعث اضافه وزن در خانم هاي جوان تازه ازدواج كرده مي شود آرامش پس از ازدواج مي باشد كه تقريباً تا دو سال بر روحيات آن ها حاكم بود و باعث مي شود كه آنان تمايل بيشتري به غذا خوردن داشته باشند و به طور كلي مي توان گفت كه هورمون هاي اشتها در اين افراد نسبت به اشخاص مجرد بيشتر ترشح مي شود.

براي اينكه به ريشه علت اضافه وزن و چاقی در پس از ازدواج برسيم بايد نكات بسياري را بررسي نماييم كه مربوط به مسائل اجتماعي و فيزيولوژيكي خواهد بود.

اولين مسئله اي كه تأثير فراواني بر چاقي زوج جوان دارد ماه عسل و همچنين مهماني هایی مانند پاگشا بوده كه باعث مي شود عروس خانم و آقا داماد در استراحت مطلق باشند و همين مسئله عامل مهمي براي چاقی خواهد بود.

مسائل فيزيولوژيكي هم در چاقی خانم ها پس از ازدواج بي تأثير نبوده و مي تواند عامل مهمي محسوب شود، يكي از اين موارد قرص هاي ضدبارداري بوده كه عاملي براي چاقي و اضافه وزن به حساب مي آيد و بايد مراقب آن بود.

قرص هاي ضدبارداري باعث مي شود كه آب بدن به راحتي تخلیه نشده و درون انسان باقي بماند و يكي ديگر از مواردي كه اين قرص ها به همراه دارد بالابردن اشتهاي شخص بوده و همچنين مي تواند عاملي براي تجمع چربي در بدن شود.

به صورت كلي بايد بيان كرد كه اشخاصي كه ازدواج مي كنند بايد حتماً مراقب سبك و نوع زندگي خود باشند و از رفتن به مهماني هاي زياد و استراحت مطلق خودداري كرده و تمام تلاش خود را براي حفظ وزن خود داشته باشند و اين گونه رفتار نكنند كه چون تازه عروس مي باشند نبايد دست به سياه و سفيد زده و كار خانه را انجام ندهند.

منبع: دكتر رضا راست منش -



:: موضوعات مرتبط: متفرقه , فرهنگی و سینما , پزشکی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
زندگی خصوصی هنرمکندان
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 15:47 | بازدید : 1629 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

اگر فکر می کنید خوشبختی در زندگی مشترک با بازیگری در سینما جور درنمی آید این صفحه نظرتان را عوض می کند؟

بعضی هایشان را دنیای هنر به هم گره زده و بعضی ها خارج از گود سینما و موسیقی به هم دلبسته اند. وقتی از دور به آنها نگاه می کنی، همان جمله کهنه «هنرمندها اهل زندگی نیستند!» به ذهنت می آید اما وقتی عینک بدبینی را برمی داری و با ذره بین به زندگیشان نزدیک می شوی، هزار و یک سرنخ که به عشق آنها می رسد را می بینی. ما هم همین سرنخ ها را از لابلای صفحه مجلات پیدا کردیم و در این پرونده می خواهیم پیش فرض های درست و باورهای نادرست چند هنرمند را درباره عشق و زندگی مشترک با شما در میان بگذاریم.

 

احسان خواجه امیری:

بدون او کارم تمام بود

«دو دوتا چهارتا کردن در کل زندگی من وجود داشت حتی برای ازدواجم.» این را احسان خواجه امیری گفته است اما اعتراف می کند که با آمدن پای ازدواج به میان احساساتش هم در دو دوتا چهارتا کردن هایش دخیل شده است.

S A L I  J O O N

خواجه امیری در مورددلیل اصلی انتخابش توضیح می دهد: «یک مثل قدیمی می گوید با کسی زندگی کن که نتوانی بدون او زندگی کنی. من با اینکه از ازدواج ترس داشتم اما دیدم بدون لیلا (همسرم) نمی توانم زندگی کنم.»

نظریه کارشناس:

این جمله ها ترس را فراری می دهند

احتمالا ترس احسان خواجه امیری از ازدواج، او را به سمت این ضرب المثل هل داده نه برعکس.آدم ها وقتی از اتفاقی می ترسند، سعی می کنند با جمله ای به خود انگیزه دهند تا این هراس را کمتر کنند اما در دنیای واقعی، آدم ها تا ازدواج نکنند، دو سه سال اول را نگذرانند و در زندگی مشترکشان جا نیفتند نمی توانند بگویند عاشق یکدیگر هستند. در واقع احساس اولیه ای که به آنها هجوم می آورد و گاهی شدید و مهارناپذیر به نظر می رسد، عشق نیست بلکه خوش آمدناست. این خوش آمدن قوی و نیرومند است اما بی دلیل ایجاد می شود و هورمون ها هم به تشدید شدنش کمک می کنند اما در جریان زندگی مشترک فرد از من خودش کنده می شود و یاد می گیرد منش را با فرد دیگری تقسیم کند. در واقع عشق واقعی در جریان زندگی و زیر یک سقف ایجاد می شود، نه این جمله معروف که آقای خواجه امیری را به سمت ازدواج هل داده است.

 


 

ویشکا آسایش:

خودم خواستگاری کردم

شاید باورتان نشودبازیگر فیلم ورود آقایان ممنوع حسابی رمانتیک است. ویشکا آسایش گفته: «رضا (در مورد احساس من) چیزی نمی دانست. فقط من او را دوست داشتم. در آخر هم خودمرفتم و بهش اعتراف کردم. این ماجرا بعدها تبدیل به یک شوخی شدتا هر از گاهی بگوید آس تهران را زدی اما به نظر من آدم نباید بترسد. من فکر می کردم فوقش می گویند نه. چه اشکالی دارد. اگر نمی رفتم و نمی گفتم ممکن بود زندگی ام را با اگرهایی ادامه دهم؛ اگر می گفتم، اگر قبول می کرد، اگر می رفتم و ...»

S A L I  J O O N

نظر کارشناس:

چه اشکالی دارد؟

پیشنهاد دادن از طرف خانم ها و یا به زبان نیاوردن علاقه، هر دو از روش های برقراری ارتباط هستند. یک نفر برونگراست و توانایی گفتن احساسش را داردو یک نفر فاقد این توانایی است و منتظر می شود تا فرد مقابلش احساس خود را به او ابراز کند و خانم آسایش هم به واسطه ویژگی های شخصیتی شان، توانسته اند این موضوع را بیان کنند و البته به خواسته شان هم برسند. با این وجود نمی توانیم بگوییم هیچ کدام از این دو نفر از دیگری شجاع تر یا با اعتماد به نفس تر هستند. اما نگفتن احساس زمانی که نشان دهنده اعتماد به نفس پایین است که فرد از هیچ راه دیگری برای جلب توجه فرد مقابلش استفاده نکند و روش دیگری برای رسیدن به او سراغ نداشته باشد. در چنین شرایطی نه احساسش را می گوید، نه می تواند طرف مقابلش را به گفتن این موضوع ترغیب کند و نه می تواند با این جدایی کنار بیاید. چنین فردی اعتماد به نفس پایینیدارد و خود را ضعیف می بیند، به همیندلیل احساسش را در طرف مقابل فرافکنی می کند و با خود می گوید اگر حسم را در میان بگذارم فکر می کند من ضعیفم.

 


 

آزاده نامداری:

عادی بودن را دوست ندارم

آزاده نامداری مجری جوانی است که بیشتر از اجراهایش، ازدواج او با فرزاد حسنی نامش را بر سر زبان ها انداخت. نامداری می گوید عاشق اتفاقات غیرمنتظره است. او حتی برای ازدواج هم قانون های خودش را دارد و مطبوعات از زبان او نوشته اند: «من یک خودخواهی دارم؛ برای من مهم نیست که یک نفر چقدر دوستم دارد بلکه مهم است که خودم چقدر کسی را دوست دارم. اصلا حاضر نیستم این امتیاز را به شخصی بدهم که کنارش باشم چون او من را دوست دارد و من نصف او لذت ببرم.»

 S A L I  J O O N

نظر کارشناس:

چه خوب که هر دو اهل هیجانید؟

طبیعی است که آدم ها سراغ کسی می روند که حس خوبی در آنها ایجاد می کند و قدم اول برای برقراری ارتباط همین حس خوب است اما قطعا هیچ کس نمی تواند به صرف چنین احساسی با کسی وارد رابطه شود و بماند.

آدم ها نیاز دارند در قبال چیزی که می دهند و عشقی که دارند، حسی را هم دریافت کنند. یعنی باید بازخورد این عشق را از طرف مقابلشان بگیرند تا توان ادامه دادن داشته باشند. قطعا هیچ کس نمی تواند عاشق دیگری باشد اما در حالی که از او این احساس را نمی گیرد به رابطه ادامه دهد.

آزاده نامداری می گوید بی ثباتی و پیش بینی نشدن را دوست دارد اما باز هم نمی دانیم ماده و تبصره ای را هم برای آن در نظر می گیرد یا نه. واقعیت این است که توانایی پیش بینی کردن، اضطراب آدم ها را کم می کند و توانایی شان برای مقابله با اتفاقات ناخوشایند را بیشتر می کند.

از طرف دیگر، کسی که عاشق اتفاقات غیرمنتظره است باید همسری را انتخاب کند که از هیجان و غیرقابل پیش بینی بودن لذت ببرد، وگرنه در جریان زندگی مشترک هر دوشان آسیب می بینند.

 


 

رضا داوودنژاد:

غزل، انتخاب خواهرم است

رضا داوودنژاد می گوید زمانی که برای اولین بار همسرش را دیده، در چاق ترین دوران زندگی اش به سر می برده اما این چاقی غزل بدیعی را از انتخاب او پشیمان نکرده است. او گفته است: «داستان آشنایی من و همسرم برمی گرددبه خواهرهای ما. هشت سال پیش خواهر من زهرا، خانه عسل بدیعی خواهر خانم من دعوت بود. برای اولین بار غزل را که می بیند به غزل می گوید بیا عروس ما شو! در واقع آشنایی ما به واسطه خواهرهای ما بود. چهار سال پیش که غزل را برای اولین بار دیدم تمام دور و بری ها به من می گفتند غزل عمرا با تو ازدواج کند چرا که دوست ندارد ازدواج سینمایی داشته باشد.»

S A L I  J O O N

نظر کارشناس:

اطمینان راه عاشق شدن را هموار می کند

همه ما برای وارد شدن به دنیای متاهل ها، بیشتر از هر چیزی به اطمینان کردن نیاز داریم اما احساس خوشایند اطمینان در دو شرایط سراغ ما می آید. یکی قبل از ازدواج و یکی چند سال بعد از زندگی زیر یک سقف. در اولین مرحله اعتماد کردن، پای همان خوش آمدن معروف به میان می آید و احساس می کنیم آنقدر عاشق فرد مقابلمان هستیم، که با وجود اطلاعات کمی که در موردش داریم، می توانیم به او اطمینان کنیم. در واقع در آن مرحله ما شناختی از شریک زندگی مان نداریم اما چون دوستش داریم به او اطمینان می کنیم اما در جریان زندگی مشترک و پیدا شدن حس اطمینان بخشی که برایش دلایل مختلفی داریم، عشق را به معنای احساسی عمیق، با دلیل و با دوام تجربه می کنیم.

انتخاب همسر از طریق یک معرف قابل اعتماد، انتخابی قابل اطمینان است و به همین دلیل راه را برای ورود عشق باز می کند. البته هر کسی که به واسطه معرفی برای خواستگاری قدم برمی دارد قطعا در پیشنهاد او غرق نمی شوید و با سنجیدن اولویت هایش در کنار همان احساس اطمینان گزینه انتخاب را بررسی می کنید.

 


 

رامبد شکرآبی:

عاشق شدم چون صبور بود

از چهره حدیث فولادوند می توان فهمید که آرام و صبور است و انگار همسرش هم عاشق همین ویژگی های او شده است. وب سایت ها از زبان رامبد شکرآبی همسر حدیث فولادوند نوشته اند: «زندگی با رامبد شکرآبی صبوری بسیار می خواهد.»

او در این مورد توضیح می دهد: «من مجموعه ای از صفات خوب را در حدیث دیدم. صفاتی که مکمل شخصیت من خواهد بود. اگرچه نمی توان هر خصوصیت اخلاقی را تک به تک توضیح داد اما در کلیت، من و حدیث کامل کننده یکدیگر هستیم اما بیشتر از همه اینها صبر و صداقت حدیث دوست داشتنی است.»

S A L I  J O O N

نظر کارشناس:

این هم یک راه کنار آمدن است

مکمل هم بودن یکی از بهترین اتفاق هایی است که می تواند در زندگی زوج ها بیفتد. قطعا اگر یکی از دو نفر، شخصیتی پیچیده یا تند داشته باشد، آرام و صبور بودن دیگری می تواند از بسیاری از اختلافات زندگی مشترک جلوگیری کند اما موضوعی که باید به آن توجه کرد، جنس صبری است که زن یا شوهر در رفتارهایش نشان می دهد.

آیا او صبور و با اعتماد به نفس است یا به خاطر بی اعتماد به نفسی اش منفعلانه کوتاه می آید و ظاهر صبورها را به خودمی گیرد؟ قطعا اگر صبر با اعتماد به نفس همراه شود و خود فرد را اذیت نکند، همراه شدن این زوج با هم را می توان به فال نیک گرفت.

در واقع فرد صبور نبایدتسلیم باشد و از اینکه چنین ویژگی دارد ناراحت باشد. زن و شوهرها در جریان زندگی مشترک فرمول های رفتار با یکدیگر را کشف می کنند و در کنار هم به تناسب می رسند، به همین دلیل اینکه یکی شان با صبوری از کنار تندی های دیگری بگذرد را می توانیم یک مهارت برای ادامه مسیر مشترک بدانیم.

 


 

سیاوش مفیدی:

نمی گذاریم تکراری شویم

می گویند تکراری شدن آفت دنیای متاهلی است. سیاوش مفیدی هم به این جمله اعتقاد دارد و به همین دلیل برای مراقبت از عشقش در را به روی تکراری شدن و روزمرگی می بندد. او می گوید: «همیشه دنبال زوایای تازه در زندگی هستم. دنبال نگاه تازه و دید تازه هستم که بتوانم طراوت زندگی ام را حفظ کنم. کار خاصی انجام نمی دهیم اما دنبال نگاه های تازه هستیم و همیشه به هم محبت می کنیم. کار خارق العاده ای نمی کنیم اما با یک هدیه خریدن، خرید رفتن، ایجاد موقعیت هایی که به همدیگر شادی و نشاط بدهیم تلاش می کنیم که دچار روزمرگی نشویم؛ حتی با یک دور زدن دو نفری در خیابان، قدم زدن و شرح کارهای روزانه، پیامک زدن، تماس های کوتاه و با محبت و ... باعث می شود زندگی ما هیجان داشته باشد.»

 S A L I  J O O N

نظر کارشناس:

تا هر دو نفر موافق نباشند، نمی شود

همانطور که سیاوش مفیدی می گوید، تکراری شدن می تواند زندگی های عاشقانه را هم کسالت آور کند. اگر هر دو طرف از این راه ها انرژی بگیرند و آن را به نفع زندگی شان بدانند، این اتفاقات به ظاهر ساده کمک بزرگی به دوام و ثبات زندگی مشترک می کند اما به شرط آنکه موضوعات بزرگتر و کلیدی تر که بهانه ما برای انتخاب همسر بوده را هم فراموش نکنیم و نگذاریم گذر زمان آن بهانه ها را از بین ببرد. در کنار مراقبت از انگیزه های اصلی ازدواج، اگر آدم ها با هم بر سر این موضوعاتس اده هم تفاهم کنند، می توانند با کمک آنها جلوی روزمرگی و کسالت را بگیرند اما اگر فقط یکی از دو طرف سراغ این راه ها برود و دیگری آنها را بی معنا و به قول امروزی ها «لوس بازی» تلقی کند، دیگر چنین راه هایی به دوام زندگی مشترک کمک نمی کند.

 


 

همسر شهرام شکوهی:

مردها قدر فداکاری را نمی دانند

دلارام همسر شهرام شکوهی زمانی با او ازدواج کرده که خبری از کنسرت های شلوغ و  آلبوم های پرفروش شکوهی نبوده. او همسرش را دوست دارد و برای بودن در کنارش یک دنیا دلیل دارد اما با این وجود از برخی خصلت های آقایان شکایت می کند و می گوید: «مردها کلا بی انصاف هستند و هر قدر که به آنها کمک کنید باز هم به نظرشان شما کم کاری کرده اید. هر قدر هم از خودگذشتگی کنیدباز هم توقع مردها بیشتر است. من همیشه از خیلی چیزها که مربوط به خودم می شده، گذشتم تا کمک حال شهرام باشم و با روی خوش با این قبیل مسائل برخورد کردم تا فشار کمتری به شهرام وارد شود و بتواند در کارش پیشرفت کند. هر چند که خیلی قدرشناس است اما فکر می کنم یک جاهایی می توانسته منصف تر باشد. البته بی انصافی هم نمی شود گفت چون به نوعی، خصلت آقایان است که متوقع هستند.»

S A L I  J O O N

نظر کارشناس:

دست خودشان نیست! مردند!

حق با اوست. فداکاری ویژگی بسیاری از زنان است اما چنین خصیصه ای به زندگی عاشقانه آنها خدمت می کند یا خیانت؟ واقعیت این است که در دنیای زندگی مشترک نمی توانیم هیچ حکم قطعی در این مورد صادر کنیم. اثری که از خودگذشتگی خانم ها بر دنیای عاشقانه شان می گذارد بستگی به اعتماد به نفس آنها دارد. اگر زنی بداند که گذشتش کارکردی مثبت در رابطه زن و شوهری شان دارد و البته با فداتکاری بیش از اندازه و بی خورد خودش را قربانی نکند، قطعا کوتاه آمدن در برخی شرایط و گذشت کردن می تواند به نفع رابطه آنها تمام شود اما اگر زن در کمال نارضایتی این رفتار را انجام دهد و به جای یک زن فداکار خود را قربانی و آسیب دیده تصور کند، قطعا هر قدمی که او برای رسیدن همسرش به خواسته هایش برمی دارد، یک قدم این زندگی را به فروپاشی نزدیکتر می کند.

 


 

یوسف تیموری:

ایرانی ها جدی ام نمی گرفتند

خبر ازدواج یوسف تیموری با یک بانوی تایلندی تا مدت ها دهان به دهان می چرخید. اینکه تیموری چرا سراغ چنین انتخابی رفته و آیا احساس قوی خوش آمدن محرکش بوده یا صرفا می خواسته همسرش را از کشور دیگری انتخاب کند را نمی دانیم.

S A L I  J O O N

اما خودش می گوید: »برای بازیگری مثل من، ازدواج با یک دختر ایرانی کمی سخت بود. به دلیل اینکه ناخودآگاه زمینه ذهنی نسبت به میزان جدیت حرف های من داشتند که شاید دروغ است و من در حال نقش بازی کردنم. واقعیت این است که به مسئله زندگی مشترک جدی نگاه نمی کردند یا کمتر این نگاه را داشتند.»

کارشناس می گوید:

تصمیم خطرناکی گرفته

قطعا همه دخترهای یک مملکت یک جور فکر نمی کنند و از میان چند هزار یا چند میلیون دختری که می توانستند همسر آینده یوسف تیموری باشند، همه شان بدون استثنا چنین ذهنیتی نداشته اند. نمی دانیم دلیل اصلی انتخاب یوسف تیموری چه بوده اما نباید فراموش کنیم که تفاوت های فرهنگی خطر ایجاد اختلاف میان زن و شوهرها را بیشتر می کند. این تفاوت ها نه تنها در میان آدم های دو کشور، بلکه در میان آدم های دو شهر یا دو فرهنگ مختلف هم وجود دارد.

اگر دختر و پسری از دو فرهنگ، قومیت یا کشور متفاوت تصمیم بگیرند با هم ازدواج کنند، قبل از نشستن پای سفره عقد باید خیلی از موضوعات را بررسی کنند تا این انتخبا برایشان دردسرساز نشود. با وجود تفاوت فرهنگی، حتی اختلاف های به ظاهر ساده هم می تواند برای زوج ها گران تمام شود.



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
حدیث میر امینی
پنج شنبه 25 ارديبهشت 1393 ساعت 17:14 | بازدید : 1979 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

حدیث میرامینی با ظاهری متفاوت

 

حدیث میر امینی با ظاهری متفاوت در خیابان را ملاحظه فرمایید.

حدیث میرامینی با ظاهری متفاوت , حدیث میرامینی با ظاهری متفاوت

 



:: موضوعات مرتبط: عکس های جالب , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
کاریکاتور2
پنج شنبه 9 آبان 1392 ساعت 12:48 | بازدید : 2752 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

کاریکاتور های جدید و دیدنی آبان 92

کاریکاتور های جدید

کاریکاتور های جدید

 کاریکاتور صرفه جویی در مصرف آب

 کاریکاتور صرفه جویی در مصرف آب

 کاریکاتور های جدید و زیبا

 کاریکاتور های جدید و زیبا

کاریکاتور جنس چینی !

کاریکاتور جنس چینی !

سری جدید کاریکاتور ها

سری جدید کاریکاتور ها

کاریکاتور سواستفاده گر

کاریکاتور سواستفاده گر

وقتی عوامل سرمایشی کم می آورند !

وقتی عوامل سرمایشی کم می آورند !

کاریکاتور محیط زیست

کاریکاتور محیط زیست

خودکشی !

خودکشی !

کاریکاتور ، جنگ بین کتاب و تلوزیون

کاریکاتور ، جنگ بین کتاب و تلوزیون

کاریکاتور های مفهومی

کاریکاتور های مفهومی

کاریکاتور های تامل برانگیز

کاریکاتور های تامل برانگیز

کاریکاتور فقر

کاریکاتور فقر

کاریکاتور تکنولوژی

کاریکاتور تکنولوژی

 کاریکاتور های زیبا و جدید

کاریکاتور های زیبا و جدید

کاریکاتور عمر

کاریکاتور عمر

 کاریکاتور نابودی درختان

 کاریکاتور نابودی درختان

کاریکاتور فقیر و غنی

کاریکاتور فقیر و غنی

کاریکاتور فقر

کاریکاتور فقر

مجموعه کاریکاتور های اجتماعی

مجموعه کاریکاتور های اجتماعی

 کاریکاتور جهان بر پایه پول

کاریکاتور جهان بر پایه پول

کاریکاتور محیط زیست

کاریکاتور محیط زیست

کاریکاتور جالب

کاریکاتور جالب

کاریکاتور بسیار زیبای آلودگی هوا

کاریکاتور بسیار زیبای آلودگی هوا

کاریکاتور ضد جنگ

کاریکاتور ضد جنگ

کاریکاتور نابودی در عشق !

کاریکاتور نابودی در عشق !

کاریکاتور کمک بی فایده

کاریکاتور کمک بی فایده

 کاریکاتور حمایت از محیط زیست

کاریکاتور حمایت از محیط زیست

کاریکاتور  خودت باش

کاریکاتور ... خودت باش

آلودگی هوا

آلودگی هوا

ضد جنگ و نابودی

ضد جنگ و نابودی

کاریکاتور  استفاده بیش از حد تکنولوژی

کاریکاتور ... استفاده بیش از حد تکنولوژی

کاریکاتور های مفهومی زیبا

کاریکاتور های مفهومی زیبا

کاریکاتور  وابستگی به پست و مقام

کاریکاتور ... وابستگی به پست و مقام

کاریکاتور گرسنگی لاشخورها

کاریکاتور گرسنگی لاشخورها

 کاریکاتور  پول

 کاریکاتور ... پول

 

 کاریکاتور های 92

کاریکاتور های امروزی

کاریکاتور های امروزی

کاریکاتور خودکشی آدم برفی

کاریکاتور خودکشی آدم برفی

نابودی محیط زیست

نابودی محیط زیست

کاریکاتور خنده دار

کاریکاتور خنده دار

کاریکاتور  معلم

کاریکاتور ... معلم

کاریکاتور با مفهوم

کاریکاتور با مفهوم

 



:: موضوعات مرتبط: عکس های جالب , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ازدواج
پنج شنبه 9 آبان 1392 ساعت 12:30 | بازدید : 2178 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

در حالی که معاون ساماندهی امور جوانان وزارت وزرش و جوانان اعلام کرده 20 درصد میانگین ازدواج‌های کشور به طلاق منجر می‌شود، دیروز عصر جشنواره زوج خوشبخت ایرانی برگزار شد.

 
زوج هایی که تاریخ عقد‌نامه آنها از یکم فروردین 1389 به بعد بود، در این جشنواره در شهر مشهد شرکت کردند تا به گفته سيد علي اکبر جواهري مدير کل ورزش و جوانان خراسان رضوی، ازدواج آسان را ترویج دهند.

در این مراسم  11 زوج برتر و موفق شامل زوج دانشجو، زوج ورزشکار، زوج ايثارگر، زوج با توانايي هاي خاص، زوج معلم، زوج قرآني، زوج کارآفرين، زوج امدادگر،زوج طلبه، زوج کشاورزو زوج فعال اجتماعي، معرفی شدند تا شاید با فرهنگ‌سازی در زمینه الگوی ازدواج آگاهانه، به‌هنگام، آسان و پایدار، کمی از آمار فزاینده طلاق کاسته شود. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ایران از دریچه دوربین
پنج شنبه 28 شهريور 1392 ساعت 16:9 | بازدید : 1599 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

(قسمت اول)

 در ایران می‌توان با یک ساعت پرواز از جنگلی با رطوبت بالای ۵۰ درصد به کویری با رطوبت زیر ۱۰ درصد رسید. عماد نعمت اللهی عکاس، در این مجموعه با نام "هزار توی این دیار"، گوشه کوچکی از ایران را به نمایش گذاشته است.

مردمانی از جنس دریا
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

نقطه صفر جنوب شرقی ایران. خلیج گواتر هم مرز با پاکستان و اقیانوس هند.

چشمه‌های پلکانی بادابسورت
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

این چشمه‌ها که مربوط به هزاران سال قبل هستند در استان مازندران قرار دارند. نمونه‌های دیگری در شیلی و ترکیه نیز وجود دارد، اما این چشمه‌ها به دلیل مخلوط شدن دو چشمه مختلف با هم و فعل و انفعالات شیمیایی از رنگ خاصی برخوردار هستند. به دلیل عدم مدیریت درست، آسیب‌های بسیاری ظرف چهار سال گذشته به این چشمه‌ها وارد شده است.

گوزن زرد ایرانی
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

گونه‌ای منحصر به فرد از گوزن‌ها که بومی ایران است و خوشبختانه طی ۵۰ سال گذشته از دسته "در خطر انقراض" خارج شده است. هرچند که زیست بوم آ‌نها در دریاچه ارومیه، در آستانه نابودی قرار دارد.

آتشکده یزد
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

محل نگه‌داری آتش مقدس زرتشتیان و نیایشگاه زرتشتیان.

بندر پوزم
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

واقع در خلیج پوزم در حاشیه دریای عمان که بیشتر به تعمیر لنج‌ها و قایق‌های بزرگ می‌پردازند.

سوسن چلچراغ
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

گل خاص و بومی ایران زمین که در منطقه داماش می‌روید و در هیچ کجای دیگر دنیا وجود ندارد. تلاش‌هایی برای پرورش آن در بعضی از کشورها انجام گرفته اما موفقیت‌آمیز نبوده است. این گل در خرداد ماه در یک بازه زمانی ۲۰ روزه شکفته و پژمرده می‌شود.

رقص دلفین‌ها
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

این تصویر در خلیج فارس و در نزدیکی جزیره هرمز ثبت شده است.

عمارت ورودی باغ شازده
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

باغ شازده در ماهان کرمان در دل کویر یکی از معرفه‌های بزرگ باغ ایرانی به حساب می‌آید. باغی همیشه سبز با معماری دل‌ربا، نگینی در دل کویر است.

ارگ راین
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

ارگ خشتی راین در استان کرمان، دومین ارگ بزرگ خشتی دنیا بعد از ارگ بم به حساب می‌آید. این ارگ در شهر راین واقع شده است که یکی از ییلاقات خوش آب و هوای استان کرمان محسوب می‌شود.

سوباتان
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

در شهرستان تالش ایران، بهشتی وجود دارد به نام سوباتان با طبیعتی بکر و روستاهایی دست نخورده و زیبا.

بر فراز ابرها
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

روستای "آغ اولر" در ارتفاعات تالش.

جنگل الیمستان
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

جنگل الیمستان در منطقه لحاش در استان مازندران یکی از جنگل‌های کمتر دستخورده این منطقه است.

مهاجران
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

تصویری از پرندگان مهاجر و بومی جنگل حرا که در ژئو پارک قشم ثبت شده است.

دریاچه چورت
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

این دریاچه در منطقه کیاسر در استان مازندران واقع شده است. کاملا طبیعی است و عمری ۷۰ ساله دارد. در زیر این دریاچه هزاران چشمه وجود دارد و به علت نشست زمین این دریاچه شکل گرفته است. این منطقه همچنین زیستگاه پلنگ است.

غروب
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

بندر لافت در جزیره قشم.

گرمای رنگ‌ها در زمستان سرد
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

پاییز در روستای الماس در ارتفاعات خلخال.

تنگه چاه کوه
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

جزیره قشم را "جزیره عجایب هفتگانه" می‌خوانند. یک تنگه‌ی زیبا در جزیره قشم. تنگه‌ای با ساختاری از آهک که بر اثر فرسایش، اشکال زیبا و چشم نوازی به خود گرفته است.

مزرعه
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

ارتفاعات شمالی ایران سرشار از مزارع مختلف است.

گنبد گیتی
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

یکی از نماد‌های ایران از باستان تاکنون بدون شک دماوند است. کوهی که حتی از گرگان و کاشان هم پیداست.

شالیزار
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

شالیزارهای شمال ایران در زمستان با تغییر رنگ، زیبایی خاصی دارد.

کلیسای وانک
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

کلیسای "وانک" یا "آمنا پرکیج" نام کلیسایی است در محله جلفای اصفهان که از روی کلیسای "سنت استپانوس" در جلفای آذربایجان، کپی برداری شده ‌است. این کلیسا از کلیساهای تاریخی ارمنیان اصفهان است و در زمان شاه عباس دوم ساخته شده ‌است. وانک در زبان ارمنی به معنی صومعه است.

آبشارکبودوال
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

بزرگترین آبشار خزه‌ای خاورمیانه با آبی زلال.

دنیای شبنم‌ها
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

با عکاسی ماکرو می‌توان دنیای درون شبنم‌ها را دید.

اگرت ساحلی
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

این پرنده در نواحی ساحلی و نسبتا گرم به سر برده و اغلب در سواحل جنوب، خورها و باتلاق‌های شور دیده می‌شود. به طور گروهی در بوته‌های کوتاه نزدیک ساحل، آشیانه می‌سازد. این پرنده در ایران، بومی و فراوان است و در سواحل خلیج فارس و دریای عمان و جزایر آن تولید مثل می‌کند.

وقتی میلاد آغوش می‌گشاید
IranFunnyGroup.ir - گروه اينترنتي ايران فاني

بلندای برج میلاد. شاید در سال، کمتر روزی پیش بیاید که هوای تهران این‌چنین پاک و تمیز باشد.



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , عکس های جالب , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
چهار شنبه 27 شهريور 1392 ساعت 19:53 | بازدید : 2654 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

در دنیایی که در آن زندگی می کنیم همه چیز می تواند عجیب به نطر برسد، حتی رستوران! بطوریکه برخی از رستورانها در سراسر دنیا با نوع لباس پوشیدن و یا نوع غذاهایی که سرو می کنند، سعی دارند تا خود را به هر قیمتی بیشتر از پیش معروف کنند. نمونه ای از این رستورانها را در ادامه ایمیل می بینید:

رستوران تخم مرغی

این رستوران عجیب تخم مرغی که نام اصلی آن "لذت" است، در چین واقع شده و مساحت آن 600 متر مربع می باشد. در داخل رستوران اتاقکهایی به شکل تخم مرغ وجود داشته که افراد برای صرف غذای خود به داخل آنها رفته و درب را نیز می توانند ببندند. این رستوران رسما از تاریخ 1 می 2012 آغاز به کار کرده است.



رستوران توالتی

مشتریان این رستوران برای سفارش و صرف غذایشان بر روی صندلی هایی به شکل توالت فرنگی می نشینند! این رستوران نیز در شنزن چین واقع شده است.



رستوران جوان پرون

این رستوران جالب در بوئنس آیرس آرژانتین واقع شده و در این رستوران مجسمه ای از رئیس جمهور سابق آرژانتین وجود دارد که افراد می توانند با آن عکس بگیرند. نام اصلی این رستوران "یک قهوه با پرون" است.



رستوران مدرسه ای

گارسونهای این رستوران عجیب با پوشیدن یونیفرم هایی به شکل فرم مدرسه، تداعی گر درس و مدرسه و معلم و دانش آموزند! این رستوران در توکیو ژاپن واقع شده است.



رستوران ارتشی

نمای کلی رستوران نان و تفنگ را در بیروت مشاهده می کنید. آشپز و گارسون های این رستوران همگی لباس نطامی به تن می کنند. شعار این رستوران این است:"ساندویچ ها می توانند شما را بکشند!"

رستوران گارد سرخ

این رستوران جالب نیز در چین واقع شده و همگی پرسنل آن لباس ارتش سرخ چین به تن دارند. ایده این کار از زمان انقلاب فرهنگی چین به وجود آمده است.


رستوران کلبه ای

یک گروه طراح بریتانیایی رستورانی جنگلی و هنری را تهیه کرده اند که به شکل کلبه های مستقل طراحی شده و هر فرد برای صرف غذای خود در یکی از این کلبه مانند ها جای می گیرد. این رستوران زیبا "The Pale Blue Door" نام دارد و در برلین است.



رستورانی با نور مادون قرمز

رستوران عجیب بعدی در هالیوود قرار داشته و در آن نور مادون قرمز به کار برده شده است. همچنین گارسون های این رستوران نیز نابینا هستند.



رستوران بیس بال دوستان

کارمندان این رستوران با لباس ورزشی در حال مشاهده مسابقات بیس بال در اوکلند هستند و این رستوران مخصوص طرفداران بیس بال است. این رستوران در توکیو واقع است.



رستوران عکس ها

این رستوران که در شمال انگلستان واقع شده عکسهای همه افراد مشهوری را که در افتتاح هتل 4 ستاره بیتلز حضور داشتند را به دیوار آویخته است. این رستوران نیز وابسته به همین هتل است.



رستوران بیمارستانی

پیشخدمت این رستوران با پوشیدن لباس پرستاری در حال ریختن قطره ای مثل ویتامین در ظرف غذای مشتریانش است. این رستوران در تایپه واقع شده است.



رستوران خون آشام ها

پیشخدمت این رستوران خود را به شکل بازیگر رومانیایی Petrica Moraru در نقش خون آشام در آورده و به طاهر برای آنان خون سرو می کند. نام این رستوران دراکولا بوده و در بخارست واقع است.



رستوران لانه گنجشک

رستوران "لانه گنجشک" در تفریحگاه "سونیفا کری" در کشور تایلند، یکی از زیباترین رستوارن های حال حاضر جهان به شمار می رود. این را گردشگرانی که به این رستوارن رفته و در آنجا غذا خورده اند، می گویند. این رستوران، در ابتکار عملی جالب، هر یک از میزهای نهارخوری خود را بر روی ارتفاع و محلی که شبیه به لانه گنجشک است و در وسط درختان قرار دارد، ساخته است. در واقع مشتریان در دل درختان و در ارتفاعاتی که در سوی دیگر آن نمایی زیبا از دریا دیده می شود، به خوردن غذای خود می پردازند.

 


:: موضوعات مرتبط: عکس های جالب , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
الناز شاکردوست در حرم امام رضا (ع) / عکس
چهار شنبه 27 شهريور 1392 ساعت 19:35 | بازدید : 1606 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
الناز شاکردوست در حرم امام رضا (ع) / عکس


 



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
رها اعتمادی مزدور شبکه من و تو
چهار شنبه 27 شهريور 1392 ساعت 14:7 | بازدید : 1754 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

رها اعتمادی یک مزدور سراسر عقده+تصویر

شاید اکنون رها اعتمادی را خیلی ها بشناسند و البته این به معنی موفقیت او نیست بلکه بیشتر شبیه شکستی است که یک انسان مفلوک  خود به دست  خود برای خود می سازد.

                                

 بولتن نیوز به نقل از دلاوران مرصاد :در پی انتشار اخبار ی مربوط به بازدداشت رها اعتمادی همه کاره  ی شبکه ی سراسر وابسته و سر سپرده من و تو به جرم تجاوز به یک نوجوان ۱۱ ساله که در سطح گسترده ای در فضای رسانه ای و شبکه های اجتماعی منتشر گردید هر آنچه که توسط او در این چند سال فعالیت رشته شده بود پنبه شد و پرده از چهره ی کثیف و حیوان صفت او برداشته شد.

 

این آبروریزی رسانه ای به قدری پررنگ و دامنه دار بود که هر چه سعی و تلاش گردید تا ذهن ها از این خبر پاک شود افاقه نکرد که نکرد.

البته از موجودی به نام رها اعتمادی و سابقه ی خانوادگی وی نیز چیزی  بیشتر از این هم انتظار نمی رفت ،به هر حال ارتزاق خانواده ی وی بواسطه ی نوکری عمویش آرش اعتمادی  در دربار محمدرضا شاه و به اصطلاح بلیعدن آن لقمه های حرام  ،باعث گردید که رها اعتمادی از قدیم الایام با مزدوری رابطه ای آشنا داشته و با تمام وجود آن را حس و از خانواده به ارث ببرد.

رها اعتمادی بعنوان کوچکترین عضو خانواده بعد از خواهر و برادر خود  به کمک عمویش که همانروزهای بعد از پیروزی انقلاب از ایران فرار کرده بود با شخصی  به نام کیوان عباسی(از اعضایسرویس اطلاعاتی انگلیس ام آی ۶ و همچنین از  دست اندر کاران رادیو و شبکه بی بی سی و عضو انجمن حمایت از جنبش های مدنی در ایران) آشنا شد و  بعدها با کمک همین شخص  یک  شبکه ی اینترنتی رادر راستای تخریب دولت و حکومت ایران  که بعد ها “ببین تی وی” نام گذاری شد تاسیس نمود. با گذشت زمان و عمیق تر شدن دوستی  میان این دو،کیوان عباسی ایده و فکر خود را  در خصوص تاسیس یک شبکه تلویزیونی با رها اعتمادی در میان گذاشت و بعد از هفته ها فکر و جذب حمایت های مالی (که عموی رها اعتمادی نیز یکی از حامیان  مالی آن به حساب می آمد) در  ماه مارچ  ۲۰۰۶  شبکه ببین تی وی را تاسیس نمودند. البته رها اعتمادی در تجربه ای که در ببین تی وی بدست آورد ، بعنوان یکی از موسسین و با دوری از دیده شدن در اذهان عمومی  در حال پایه ریزی برنامه های آینده خود بود. رها اعتمادی با شکستن این حصار در  ماه می ۲۰۰۶ بود که برای اولین بار خود را به مخاطبین نشان داد و به اصصلاح باب تازه ای از تحرکات خود را باز نمود و…… قصد ما بازگو کردم تاریخچه زندگی این عنصر معلوم الحال نیست بلکه نشان دادن زوایایی از زندگی یک انسان سراسر خود فروخته است که احساس خود بزرگ بینی بدجور بر او غلبه نموده است تا آنجا که حساب ویژه ای برای خود باز نموده و به اصطلاح نوشابه باز می کند. تمام برنامه های که توسط رها اعتمادی ساخته می شود تماما” با هدف تخریب و مقابله  ساخته می شود   و اگر ذره ای به محتوای آنها دقت شود نشان از  وابستگی شدید وی به دشمنان و مخالفین نظام مقدس جمهوری اسلامی است . در  روز های گذشته که جهان ایام پر التهابی را در خصوص اوضاع حاکم بر سوریه می گذراند رها اعتمادی اقدام به پخش برنامه ای تحت عنوان  ” کماندوهای اسرائیلی ” نمود که در صفحه  های شخصی  مربوط به این تلویزیون در شبکه های اجتماعی  با تبلیغات گسترده ای همراه بود و این خود به تنهایی مهر تائیدی بود بر پرده برداری از چهره ی کثیف گردانندگان مزدور  این شبکه ماهواره ای خصوصا” رها اعتمادی . به هر حال او که به خیال خام خود جایگاهی را در بین مردم برای خودش دست و پا کرده ، بعد از مدتی عدم حضور در تلویزیون و فضای مجازی به یک باره با ظاهری جدید که  نشان ازتحمل  فشارهای شدید وارده دارد حضور یافته  و صراحتا” خود را یک همجنس گرا معرفی می کند . رها اعتمادی خود نیز باور دارد که چیزی نیست به جز یک موجود سراسر عقده و خود فروخته که حتی اصلی ترین پایه های اخلاقی خود را نیز فروخته است .



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
فیلم کلید حسن روحانی
سه شنبه 19 شهريور 1392 ساعت 17:22 | بازدید : 2747 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

 

در صورتی که فیلم لود نمیشود به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

http://www.sonycard20.com/news/news_item.asp?NewsID=42981

 

 



:: موضوعات مرتبط: , sms , فرهنگی وادبی , لطیفه , مناسبتی , متفرقه , عکس های جالب , سیاسی , فرهنگی و سینما , پزشکی , اخبار روز ایران و جهان , مسابقه , طالع بینی هندی , تبلیغات و ارسال پیامک , معرفی کتاب , فروشگاه اینتر نتی شمیم امید , ورزشی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سیگار
جمعه 15 شهريور 1392 ساعت 20:54 | بازدید : 2364 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

کامپیوترو روشن میکنی صبر می کنی ویندوز بالا بیاد
یه قلوب از چاییتو میخوری
کلیک می کنی رو مای کامپیوتر
میری تو درایو G... .
یه سیگار روشن می کنی
.
میری تو مای پیکچر.
یه پک سنگین.
دنبال یه فایل قدیمی می گردی.
یه پک سنگین دیگه.
پیداش می کنی ،
بازش می کنی.
یه پک دیگه.
عکسا رو نگاه می کنی
یه لبخند میزنی به خاطراتی که زنده شدن و دارن جلوت راه میرن
میرسی به یه عکس . . .
این عکس یه اشکالی داره.
یه پکــ سنگین . .
نه دو تا پکــ سنگیـــن .
نمی خوای قبول کنی
جای یکی تو زندگیت خالیه
" 
دقیقا همونی که توی عکس خودشو چسبونده بهت "
محو عکسی
کم کم داغی سیگار دستتو میسوزونه
به خودت میای
سیگارو تو جاسیگاری خاموش می کنی
کامپوتر رو خاموش



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تجمع که با کلید روحانی بلاخره پایان یافت
شنبه 9 شهريور 1392 ساعت 16:46 | بازدید : 1900 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

سینما گران که در اعتراض به بسته شدن خانه سینما صبح پنجشنبه مقابل خانه سینما تجمع کرده بودند با وساطت فرمانده انتظامی تهران بزرگ به تجمع خود پایان دادند

 


حسن پور شیرازی _ مسعود رایگان

پگاه آهنگرانی

فاطمه گودرزی _ ژاله صامتی

فاطمه گودرزی _ ژاله صامتی

پارسا پیروز فر

رویا تیموریان و همسرش مسعود رایگان








 فریبا کوثری




هانیه توسلی _ طناز طباطبایی

مهدی فخیم زاده

مهتاب کرامتی

ستاره اسکندری _ رویا تیموریان


اصغر فرهادی

آتیلا پسیانی




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
بازيگران مشهور در کنار همسرانشان / تصاویر
شنبه 9 شهريور 1392 ساعت 14:7 | بازدید : 1535 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
نيلوفرخوش خلق و امين حيايي
 
 
بازيگران مشهور در کنار همسرانشان / تصاویر
 

سحر ولدبيگي و نيما فلاح
 
 
بازيگران مشهور در کنار همسرانشان / تصاویر
 

روشنك عجميان و همسرش
بازيگران مشهور در کنار همسرانشان / تصاویر

شيلا خداداد و همسرش
 
بازيگران مشهور در کنار همسرانشان / تصاویر

بهزاد محمدي و همسرش
بازيگران مشهور در کنار همسرانشان / تصاویر

پژمان بازغي به همراه همسرش مستانه مهاجر
بازيگران مشهور در کنار همسرانشان / تصاویر


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
عسل بدیعی درگذشت
شنبه 9 شهريور 1392 ساعت 12:54 | بازدید : 5476 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

یکم دیره ولی برای گرامی داشت این بازیگر فهیم که با هادا اعضای بدنش نماد یک هنرمند را به هنروران آموخت لازم دانستم این یاد را گرامی بدارم.

مراسم تشييع پيکر عسل بديعي بازيگر سينما و تلويزيون صبح روز ?? فروردين ماه از مقابل تالار وحدت با حضور جمع کثيري از هنرمندان و برخي مسئولان هنري کشور برگزار شد.

صحبت‌هاي جانيار عرب‌نيا، فرزند «عسل بديعي» و «فريبرز عرب‌نيا» در حاشيه اين مراسم، موجب تاثر بسياري از حاضران شد.

“فريبرز عرب نيا” در مراسم تشييع “عسل بديعي” ضمن عرض تسليت به نکته اي اشاره کرد.

 ”فريبرز عرب نيا” بازيگر سينما و تلويزيون گفت: در اين مراسم با توجه به ازدحام بسيار به اين نکته بسنده مي کنم که به اطرافيان خود از جمله خانم ها توجه بيشتري کنيم.

فريبرز عرب نيا درگذشت “عسل بديعي” را به مردم و هنرمندان تسليت گفت.

مراسم تشييع پيکر عسل بديعي بازيگر سينما و تلويزيون صبح يکشنبه با حضور گسترده مردم مقابل تالار وحدت برگزار شد.

 

 ابوالفضل پورعرب در مراسم تشييع عسل بديعي

 ابوالفضل پورعرب در مراسم تشييع عسل بديعي

 بازيگران و هنرمندان مشهور در مراسم تشييع عسل بديعي 

 

شاهرخ بديعي پدر مرحوم عسل بديعي

شاهرخ بديعي ، پدر مرحوم عسل بديعي در مراسم تشييع پيکر دخترش

 سخنراني فريبرز عرب نيا در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

سخنراني فريبرز عرب نيا در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

 بهزاد فراهاني و رويا تيموريان در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

بهزاد فراهاني و رويا تيموريان در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

سخنراني سيروس الوند در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

جانيار فرزند مرحوم عسل بديعي

جانيار فرزند مرحوم عسل بديعي

جانيار فرزند مرحوم عسل بديعي

 مسعود رايگان و رويا تيموريان در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي
 مراسم تشييع مرحوم عسل بديعي

جمشيد گرگين و حبيب دهقان نسب در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

جمشيد گرگين و حبيب دهقان نسب در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

 علي اوسيوند و حميرا رياضي در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

 علي اوسيوند و حميرا رياضي در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

ماهايا پطروسيان در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

ماهايا پطروسيان در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

 زهرا داودنژاد در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

زهرا داودنژاد در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

وداع شاهرخ بديعي پدر مرحوم عسل بديعي با پيکر دخترش

وداع شاهرخ بديعي پدر مرحوم عسل بديعي با پيکر دخترش

 رضا داودنژاد و همسرش غزل بديعي در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

رضا داودنژاد و همسرش غزل بديعي در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

مهتاب کرامتي، مسعود رايگان، بهزاد فراهاني و رويا تيموريان در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

مهتاب کرامتي، مسعود رايگان، بهزاد فراهاني و رويا تيموريان در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

 مهتاب کرامتي و مسعود رايگان در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

مهتاب کرامتي و مسعود رايگان در مراسم تشييع پيکر عسل بديعي

قرائت يادداشت عسل بديعي (که در روز اول فروردين نوشته بود) توسط غزل بديعي خواهرش  

قرائت يادداشت عسل بديعي (که در روز اول فروردين نوشته بود) توسط غزل بديعي خواهرش

 

تشييع پيکر عسل بديعي

 تشييع پيکر عسل بديعي

 تشييع پيکر عسل بديعي

 تشييع پيکر عسل بديعي

 تشييع پيکر عسل بديعي

 تشييع پيکر عسل بديعي

 تشييع پيکر عسل بديعي

 تشييع پيکر عسل بديعي

تشييع پيکر عسل بديعي

تشييع پيکر عسل بديعي

  تشييع پيکر عسل بديعي

 تشييع پيکر عسل بديعي

تشييع پيکر عسل بديعي

 تشييع پيکر عسل بديعي

 

 

 

 

عسل بديعي و يک تصوير به‌ يادماندني…

عسل بديعي نزديک به يک سال پيش بعد از ثبت نام کارت اهداي عضو، در دفتر يادبود اين سازمان اينگونه مي‌نويسد:

“سلام

دوستان مهربان

عزيزان….. ياران

از خداوند متعال خواستار تواني چون کوه و اراده‌اي چون آهن استوار و پايدار هستم

تا ياري بخش راه سپيد عشقتان باشد

خداوند ياري بخشتان

با احترام عسل بديعي”

و حالا قلب و دو کليه، ريه، کبد و هرآنچه که از اعضاي عسل بديعي قابل اهدا کردن بود ياري بخش اين راه شد و به چند تن جان دوباره بخشيد…

 

يادش گرامي باد

 



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
خودم به عکس هایی که میگیرم نمیتوانم نگاه کنم
جمعه 8 شهريور 1392 ساعت 15:20 | بازدید : 2787 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

معروف‌ترین عکس او شاید همان عکسی است که او را برنده جایزه پولیتزر کرده، عکس دختری کوچک با لباس سبز که در حال گریه است و اطرافش جسد خانواده‌اش روی زمین افتاده‌اند.....

برنده جایزه پولیتزر عکاسی: خودم نمی‌توانم به عکسم نگاه کنم! +عکس

مسعود حسینی، برنده جایزه پولیتزر عکاسی سال 2012 می‌گوید نگاه کردن به عکسی که او را برنده کرده برایش کار دشواری است. مسعود حسینی متولد 10 دسامبر سال 1981 است و چند سالی می‌شود برای خبرگزاری فرانسه عکاسی می‌کند. او در کابل در زمان جنگ افغانستان و شوروی سابق به دنیا آمده، خانواده‌اش به ایران پناه آوردند و او در ایران بزرگ شد. او پس از پایان تحصلات دبیرستان عکاسی را شروع کرد و پس از حمله یازده سپتامبر به افغانستان بازگشت.  حسینی در چند سال اخیر با عکس‌هایش از فجایع انسانی که در افغانستان رخ می‌دهد به شهرت رسیده است، او از دوربینش به عنوان قلمی استفاده می‌کند که گزنده‌ترین انتقادها را نثار جنگ می‌کند. معروف‌ترین عکس او شاید همان عکسی است که او را برنده جایزه پولیتزر کرده، عکس دختری کوچک با لباس سبز که در حال گریه است و اطرافش جسد خانواده‌اش روی زمین افتاده‌اند.
گفت‌وگوی زیر بطور

تلفن

ی با حسینی که این روزها در آمستردام است انجام شد، او فارسی را روان با لهجه شیرین افغانی صحبت می‌کند.عکسی که شما را برنده جایزه پولیتزر کرده است، عکس بسیار تلخی است، احساس خود شما از بردن این جایزه معتبر چیست، خوشحال هستید؟واقعا پاسخ دادن به این سوال همیشه برایم دشوار بوده است. احساس متناقضی دارم. این عکس به عنوان عکس برتر انتخاب شده است و پس باید خوشحال باشم. مردم بیشتری این عکس را خواهند دید و بیشتر درمورد مسئله افغانستان آگاه می‌شوند. برای همین خوشحالم. دلم می‌خواهد مردم از داستان غمگین افغانستان مطلع شوند. اما از طرفی ناراحتم که این عکس مورد توجه قرار گرفته، چون دیدن عکس خیلی‌ها را ناراحت می‌کند. از وقتی این عکس روی رسانه‌ها رفت دیگر دوست ندارم بطور مستقیم به آن نگاه کنم، نمی‌توانم. می‌دانید تمام کشته‌شده‌های این عکس با دختری که لباس سبز به تن دارد و ترانه نام دارد ارتباط فامیلی داشتند. همین دیدن این عکس را سخت می‌کند. هم خوشحالم و هم ناراحت. این عکس به نظرم نماد خشونت، خون‌ریزی و بدبختی مردم افغانستان است.

برنده جایزه پولیتزر عکاسی: خودم نمی‌توانم به عکسم نگاه کنم! +عکس

نکته جالب اینجاست، که رسانه‌های دنیا به شدت درمورد این عکس و برنده شدن شما واکنش مثبت نشان داده‌اند و مرتب عکس را روی رسانه خود قرار می‌دهند، به نظرتان چه چیزی در عکس هست که موجب شده چنین مورد توجه قرار بگیرد.این عکس درواقع مظلومیت انسانیت در افغانستان را نشان می‌دهد. نشان می‌دهد که چه بلایی دارد بر سر انسانیت می‌آید. نشان می‌دهد کسانی که هیچ ربطی به سیاست ندارند قربانی می‌شوند. این عکس در مراسم عاشورا گرفته شده، در یک مراسم مذهبی. می‌دانید که کشتار را وهابی‌ها انجام دادند. متاسفانه این تفرقه همان چیزی است که فکر غربی‌ها را مشغول کرده و فکر می‌کنند مشکل بعدی در افغانستان همین تفرقه خواهد بود. آنها می‌خواستند دموکراسی را وارد افغانستان کنند اما نشد. حالا هم می‌گویند اگر افغانستان را رها کنیم وضعیت بدتر می‌شود. اتفاقات اینچنینی سوژه‌ای شده برای غرب. حالا این وظیفه مطبوعات است که برای ایجاد دموکراسی با نمایش بخش منفی وقایع سعی کنند راه حلی پیدا کنند. مطبوعات سعی می‌کنند این عکس را زنده نگه دارند تا شاید بفهمند کجا اشتباه رخ داده و افغانستان اینی شده که امروز است و آینده‌اش چیست.

برنده جایزه پولیتزر عکاسی: خودم نمی‌توانم به عکسم نگاه کنم! +عکس

عکس مسعود حسینی که برنده جایزه پولیتزر شد
تجربه عکاسی در افغنستان دچار بحران چطور است، هر لحظه خطر در کمین شماست.تجربه سختی است. به هر حال این ها مردم من هستم و من وظیفه‌ام است وضعیت آنها را به تصویر بکشم. آن ها مظلومانه در حال کشته شدن هستند و همه دنیا کشور را زیر تاخت و تاز خود قرار داده‌اند. همیشه وقتی درمورد مسئله عکاسی در افغانستان صحبت می‌شود، من به همان روز عکاسی از ترانه برمی‌گردم. قلبم شروع به تپیدن می‌کند. به نظرم کار هر روز خطرناک‌تر می‌شود، دستم موقع عکاسی می‌لرزد. هنوز هم شب‌ها کابوس می‌بینم. می‌دانید ترانه هم تا مدت‌ها تقریبا هر شب کابوس می‌دید. منم همان حس را دارم. حس می‌کنم همه چیز دارد نابود می‌شود و با خودم می‌گویم چرا اینطور شده است، چرا کشورم اینچنین است، چرا؟

برنده جایزه پولیتزر عکاسی: خودم نمی‌توانم به عکسم نگاه کنم! +عکس

کودکان در عکس‌های شما، اغلب سوژه اصلی هستند. چرا چنین تاکیدی روی کودکان دارید؟در جامعه‌ای که در خشونت غرق شده است، قربانی اصلی کودکان هستند. کسانی که هیچ دخالتی ندارند و بیگناه هستند. تلاش من این است که سعی کنم این مظلومیت را نشان دهم. تا همه دنیا شاهد این مظلومیت باشند. به مردم بگویم ببینید نتیجه سیاست‌بازی چیست. این کودکان حتی اگر جان سالم هم به در ببرند آینده خوبی ندارند. فقر، کشته شدن عزیزان و رنجشان از یاد آن ها نمی‌رود. این اتفاق خیلی مظلومانه است. افغانستان نماد مظلومیت انسانیت است و هیچکس به فکر این انسانیت نیست. ما در این دنیای شش میلیاردی تنها هستیم، خیلی تنها. تنهاتر هم می‌شویم. متاسفانه خودمان هم مقصر هستیم، چون نتوانستیم یک ملت بشویم، نتوانستیم یکپارچه شویم. قدرت این کار را هم دیگر نداریم چون خیلی ضعیف شده‌ایم. تلاش من این است که نشان دهم کودکان چقدر مقدس هستند و اگر کودکی اذیت می‌شود پس همه محکوم می‌شوند.

برنده جایزه پولیتزر عکاسی: خودم نمی‌توانم به عکسم نگاه کنم! +عکس

به عنوان سوال آخر، از مردمی که عکس‌های شما را می‌بینند چه انتظاری دارید، دوست دارید به چه چیز فکر کنند؟ انتظار کار یا واکنش خاصی ندارم. فقط خودشان قضاوت کنند ببینند چه اتفاقی دارد می‌افتد. سعی کنند دلیل این اتفاقات را پیدا کنند. ببینند مقصر اصلی در این کشته شدن‌ها و تکه تکه شدن‌ها کیست. اگر به نتیجه برسند می‌توانند کمک کنند.



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و سینما , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

تعداد صفحات : 2
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد